Bouwbedrijf Wielink Apeldoorn

Bouwbedrijf Wielink is gevestigd in de omgeving van Apeldoorn. In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in de verschillende bouwspecialiteiten die ons bouwbedrijf kent. Heeft u een vrije bouwkavel in de omgeving van Apeldoorn? Dan is bouwbedrijf Wielink uit Elburg een hele goede optie voor u.

Houten overkapping in Apeldoorn:

Naast de houtskeletbouw richt de afdeling exclusieve houtbouw zich ook op de bouw van exclusieve houten overkappingen in Apeldoorn. Wellicht heeft u de wens om een mooie eiken of douglas overkapping aan uw woning te plaatsen zodat u het hele jaar door heerlijk kunt genieten van het uitzicht in uw tuin. Aannemersbedrijf Wielink maakt uw houten aanbouw overkapping volledig op maat naar uw wensen. Naast een houten overkapping kunt u bij onze exclusieve houtbouw terecht voor:

Tuinoverkapping in Apeldoorn
 Houten veranda in Apeldoorn
Houten terrasoverkapping in Apeldoorn
Tuinhuis met overkapping in Apeldoorn
Carport met overkapping in Apeldoorn
Eiken overkapping in Apeldoorn
Douglas overkapping in Apeldoorn

 

Tuinhuis bouwen in Apeldoorn:

Al enige tijd op zoek naar een douglas of eiken houten tuinhuis in Apeldoorn? Zoekt u een exclusieve en rustieke eiken constructie met een lange levensduur? Dan bent u bij ons op het goede adres. Uw eiken tuinhuis wordt door aannemersbedrijf Wielink op maat voor uw gemaakt in onze timmerfabriek. Aannemersbedrijf Wielink maakt alle eiken buitenverblijven voor uw op maat. Belangrijk hierin is natuurlijk dat een eiken tuinhuis krijgt die perfect past binnen uw wensen.

Eiken tuinhuis in Apeldoorn
Douglas tuinhuis in Apeldoorn