Aannemersbedrijf Wielink
0525 - 690322   info@aannemersbedrijfwielink.nl   Ma - Vr : 08.00 - 18.00 | Za: 09.00 - 17.00
Bouw houtskeletbouw woning op Oosterwold in Almere-hout

Exclusieve houtbouw

Met de exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink heeft veel mogelijkheden als het gaat om maatwerk in houtbouw. Door ons ervaring in de woningbouw en de realisatie van houten huizen (houtskeletbouw woningen) kunnen wij veel ervaring met u delen die belangrijk zijn bij de realisatie van uw bouwproject.

Heeft u een vraag, dan horen wij het graag: houtbouw@aannemersbedrijfwielink.nl

Bouw van houtskeletbouw woning in Almere hout (Oosterwold)

Vanuit de bouwspecialiteit woningbouw hebben wij veel ervaring opgedaan met het bouwen van vrijstaande huizen. Hierbij zijn er ook verschillende houtskeletbouw woning door aannemersbedrijf Wielink gerealiseerd. Alle bouwwerken, van complete woningen tot geïsoleerde bijgebouwen, worden door ons op maat gemaakt.

In onze timmerfabriek wordt de wanden prefab klaar gemaakt zodat ze op de locatie eenvoudig te monteren zijn. Dit project hebben wij opgeleverd in Almere Hout (Oosterwold)

Realisatie van B&B in Oosterwolde

In Oosterwolde (Gld.) heeft de exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink deze prachtige en sfeervolle bed & breakfast ”Onder de Kappe” mogen bouwen.

Deze bed and breakfast heeft zowel aan de binnen als buitenzijde een warme en landelijke uitstraling. Aan de binnenzijde is er gekozen voor een samenstelling van meerdere materialen en verschillende kleuren. Het douglas en eikenhout geeft natuurlijk al een mooie uitstraling, maar juist in combinatie met het rustieke van bijvoorbeeld een stenenhaard en een mooie grijs gestucte muur komt het geheel nog meer tot leven!

Bouw van houtskeletbouw woning in Almere hout (Oosterwold)

Vanuit de bouwspecialiteit Woningbouw hebben wij veel ervaring opgedaan met het bouwen van vrijstaande huizen. Hierbij zijn er ook verschillende houtskeletbouw woning door aannemersbedrijf Wielink gerealiseerd. Alle bouwwerken, van complete woningen tot geïsoleerde bijgebouwen, worden door ons op maat gemaakt.

In onze timmerfabriek wordt de wanden prefab klaar gemaakt zodat ze op de locatie eenvoudig te monteren zijn. Heeft u vragen over het bouwen in houtskeletbouw? Wij geven u graag een passend advies voor de realisatie van uw bouwproject.

Vragen over houtskeletbouw? Stuur een email naar houtbouw@aannemersbedrijfwielink.nl

Exclusieve houten overkapping

Bij dit prachtige herenhuis in Ermelo hebben wij een mooie klassieke aanbouwoverkapping geplaatst. Een specialiteit van aannemersbedrijf Wielink is de exclusieve houtbouw, ook bij dit bouwproject hebben onze vakmensen tot in de details de wensen van onze klant uitgewerkt.

Aannemersbedrijf Wielink heeft het plafond van deze houten overkapping voorzien van luxe kraalschroten. Daarnaast zijn de palen voorzien van sierlijke bewerkingen, ook de overstekklossen hebben een unieke vormgeving. Dit zorgt ervoor dat de houten aanbouwoverkapping uitstekend past bij dit herenhuis in Ermelo

Eiken aanbouw veranda Doornspijk

In Doornspijk heeft de exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink deze prachtige eiken veranda mogen plaatsen. Duidelijk zijn de massieve palen en gordingen zichtbaar, waardoor de eiken veranda een fantastische uitstraling krijgt.

Om er voor te zorgen dat er voldoende lichtval in de woning bleef komen, hebben wij een grote lichtstraat in de eiken overkapping gemaakt.

De volgende overkapping is voorzien van spots die dimbaar zijn zodat er s’avonds een prachtige sfeer ontstaat onder de eiken overkapping!

Landelijke kapschuur bij woning in Oldebroek

Naast de twee onder één kap woning in Oldebroek is een grote landelijke kapschuur met zolder gebouwd. De hoge borstwering zorgt voor een enorme verlening van de levensduur van deze landelijke kapschuur. Aan de achterzijde zijn twee grote sectionaaldeuren die ervoor zorgen dat de kapschuur ook echter als garage gebruikt kan worden.

De exclusieve houtbouw afdeling van aannemersbedrijf Wielink wil uitsluitend kapschuren opleveren met een authentieke uitstraling. Een douglas of eiken kapschuur wordt daarom door aannemersbedrijf Wielink met pen-en-gatverbinding geleverd. Deze gebinten constructie wordt d.m.v. houten doken gemonteerd, hierdoor ontstaat een rustieke en landelijke uitstraling

Bouw van grote douglas carport in Doornspijk

De exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink heeft in Doornspijk een grote carport van douglas hout opgeleverd. Deze carport van ruim 5.5 meter diep en 20 meter breed, biedt genoeg ruimte voor een aantal auto’s en andere werktuigen. De carport is voorzien van een inpandige berging waardoor er ook voldoende ruimte is om dingen te kunnen opbergen.

Heeft u vragen over de prijzen van een douglas of eiken carport? Wij horen het graag

Douglas overkapping met berging

Voor een familie uit de omgeving van Kampen hebben wij dit prachtige buitenverblijf mogen realiseren. Het buitenverblijf is volledig gemaakt van douglas hout, de zwarte wanden en de blanke constructie zorgen voor een mooi contrast. Om ook in het voorjaar en najaar aangenaam te kunnen zitten zijn er glazenschuifwanden toegepast, zodat de seizoenen voor het buitenleven aanzienlijk verlengt worden.

Wilt u ook een mooie douglas overkapping laten leveren of laten opbouwen?

Exclusieve bouwwerken met gebinten constructie

De exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink maakt houten constructies voor woningen waarbij de gebinten de basis vormen. De gebinten geven uw woning of gastenverblijf een prachtige authentieke uitstraling, de robuuste constructies geven een bepaalde beleving die moeilijk te evenaren is met andere bouwmethodes. De eiken gebinten worden volledige voorzien van pen- en gatverbindingen, dit zorgt ervoor dat het één sterk en stijf geheel wordt.

U kunt er ook voor kiezen om gebinten toe te passen bij de realisatie van uw stenen woning. Juist een combinatie van meerdere bouwmaterialen kan een prachtige contrast geven. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze exclusieve houtbouw.

Van ontwerp tot levering in bouwpakket!

Indien u een buitenverblijf geheel zelf wilt opbouwen, kan aannemersbedrijf Wielink u een prefab bouwpakket aanleveren. Dit bouwpakket wordt helemaal op maat gemaakt met een CNC-robot waardoor alle verbindingen perfect in elkaar passen. U ontvangt van aannemersbedrijf Wielink een duidelijke tekening voor zowel de opbouw als voor uw fundering.

Hier in staat duidelijk aangegeven hoe alle onderdelen gemonteerd dienen te worden. Alle bevestigingsmaterialen voor u kapschuur, zadeldak of andere buitenverblijf wordt altijd meegeleverd. De exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink kan u eventueel op weg helpen met de fundering of het plaatsen van de constructie.

Prijzen kunt u opvragen via houtbouw@aannemersbedrijfwielink.nl

Van ontwerp tot realisatie in eigen beheer!

Exclusieve houtbouw vraagt ook om een speciale aanpak. Bij aannemersbedrijf Wielink vinden wij het belangrijk om een uw woning of buitenverblijf zoveel als mogelijk te laten aansluiten bij de stijl die u voor ogen heeft. Daarom gaan wij eerst met u kijken of uw ideaal plaatje, technisch haalbaar is om te maken. Daarin kunnen wij door onze ervaring technische adviezen geven over hoe uw exclusieve houten woning of buitenverblijf het best gebouwd kan worden.

De exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink verzorgd het gehele plaatjes voor u, van fundering tot oplevering van het bouwproject.

Prijzen kunt u opvragen via houtbouw@aannemersbedrijfwielink.nl