Exclusieve houtbouw

Met de exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink heeft veel mogelijkheden als het gaat om maatwerk in houtbouw. Door ons ervaring in de woningbouw en de realisatie van houten huizen (houtskeletbouw woningen) kunnen wij veel ervaring met u delen die belangrijk zijn bij de realisatie van uw bouwproject.

Heeft u een vraag, dan horen wij het graag: houtbouw@aannemersbedrijfwielink.nl

Grote douglas kapschuur met berging en dubbele carport in Kampen

In Kampen hebben wij voor een opdrachtgever een prachtige kapschuur mogen ontwerpen en realiseren. De grote douglas kapschuur is 15×5 meter groot, voorzien van een schuurgedeelte en een dubbele carport. Als fundering zijn door Aannemersbedrijf Wielink buispalen van 7 meter aangebracht.

Deze kapschuur in Kampen is door Wielink houtbouw als bouwpakket aangeleverd. Bij het bouwpakket zijn alle onderdelen op maat gemaakt waardoor de constructie eenvoudig te monteren is. De constructie is tevens geheel voorzien van pen en gat verbindingen wat zorgt voor een authentieke uitstraling

Douglas houten schuur met overkappingen in Kampen

In Kampen hebben wij deze witte douglas schuur met overkappingen gerealiseerd. De schuur is geheel naar wens van de klant ontworpen en uiteindelijke gerealiseerd. Als basis is hier gekozen voor een gevlinderde betonvloer, waaronder een buispalen fundering is aangebracht.

Deze grote houten schuur is voorzien van een geïsoleerde ruimte en heeft boven het schuurgedeelte een mooie ruime zolder om dingen op te bergen. Aan beide zijkanten zijn overkapping gemaakt, waarvan één als container berging dient en de andere als lounge gedeelte ingericht zal worden.

Luxe douglas zadeldak schuur met berging

In de omgeving van Muiden hebben wij deze prachtige douglas schuur geleverd.
De gehele constructie is door Wielink houtbouw ontworpen en geproduceerd als bouwpakket. Het premium bouwpakket is bij de opdrachtgever afgeleverd, vervolgens is deze doormiddel van duidelijke montagetekening opgebouwd.

De douglas overkapping heeft een inpandige berging, doordat de berging iets terugvalt t.o.v. de voorste palen creëert het een mooi ruimte geheel. De gehele constructie is voorzien van pen-en-gatverbindingen, dat bevorderd de rustieke uitstraling van deze houten schuur.

Houten overkapping met lichtstraat aan woning in Doornspijk

In Doornspijk hebben wij een mooie houten overkapping met lichtstraat aan een woning mogen plaatsen. De lichtstraat zit tegen de achtergevel waardoor er een enorme hoeveelheid licht de woning blijft binnenkomen.

De overkapping hebben we prefab gemaakt in onze machinale werkplaats. Wij kunnen voor u ook een prefab bouwpakket maken die u zelf eenvoudig kunt installeren.

Heeft u ook interesse in een houten overkapping aan uw woning? Wielink houtbouw informeert u graag over de mogelijkheden.

Stuur een email naar houtbouw@aannemersbedrijfwielink.nl

Bouw van grote houten schuur met lessenaarsdak in Elburg

Deze grote houten schuur hebben wij geplaatst in gemeente Elburg. De schuur is voorzien van een douglas constructie met zwarte wanden. Deze schuur is aan de buitenzijde voorzien van een folie waardoor achteraf vanuit de binnenzijde eenvoudig isolatie aangebracht kon worden.

De schuur heeft tevens een overkapping waar ruimte is voor een buitenkeuken, ook is er een ruimte gecreëerd voor houtopslag.

De schuur is op een gevlinderde betonvloer gemonteerd. Zowel de realisatie als het afwerken van de vloer is door aannemersbedrijf Wielink in eigen beheer gerealiseerd.

Exclusieve bouwwerken met gebinten constructie

De exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink maakt houten constructies voor woningen waarbij de gebinten de basis vormen. De gebinten geven uw woning of gastenverblijf een prachtige authentieke uitstraling, de robuuste constructies geven een bepaalde beleving die moeilijk te evenaren is met andere bouwmethodes. De eiken gebinten worden volledige voorzien van pen- en gatverbindingen, dit zorgt ervoor dat het één sterk en stijf geheel wordt.

U kunt er ook voor kiezen om gebinten toe te passen bij de realisatie van uw stenen woning. Juist een combinatie van meerdere bouwmaterialen kan een prachtige contrast geven. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze exclusieve houtbouw.