Exclusieve houtbouw

Met de exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink heeft veel mogelijkheden als het gaat om maatwerk in houtbouw. Door ons ervaring in de woningbouw en de realisatie van houten huizen (houtskeletbouw woningen) kunnen wij veel ervaring met u delen die belangrijk zijn bij de realisatie van uw bouwproject.

Heeft u een vraag, dan horen wij het graag: houtbouw@aannemersbedrijfwielink.nl

Bouw van houtskeletbouw woning in Almere hout (Oosterwold)

Vanuit de bouwspecialiteit woningbouw hebben wij veel ervaring opgedaan met het bouwen van vrijstaande huizen. Hierbij zijn er ook verschillende houtskeletbouw woning door aannemersbedrijf Wielink gerealiseerd. Alle bouwwerken, van complete woningen tot geïsoleerde bijgebouwen, worden door ons op maat gemaakt.

In onze timmerfabriek wordt de wanden prefab klaar gemaakt zodat ze op de locatie eenvoudig te monteren zijn. Dit project hebben wij opgeleverd in Almere Hout (Oosterwold)

Realisatie van B&B in Oosterwolde

In Oosterwolde (Gld.) heeft de exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink deze prachtige en sfeervolle bed & breakfast ”Onder de Kappe” mogen bouwen.

Deze bed and breakfast heeft zowel aan de binnen als buitenzijde een warme en landelijke uitstraling. Aan de binnenzijde is er gekozen voor een samenstelling van meerdere materialen en verschillende kleuren. Het douglas en eikenhout geeft natuurlijk al een mooie uitstraling, maar juist in combinatie met het rustieke van bijvoorbeeld een stenenhaard en een mooie grijs gestucte muur komt het geheel nog meer tot leven!

Bouw van houtskeletbouw woning in Almere hout (Oosterwold)

Vanuit de bouwspecialiteit Woningbouw hebben wij veel ervaring opgedaan met het bouwen van vrijstaande huizen. Hierbij zijn er ook verschillende houtskeletbouw woning door aannemersbedrijf Wielink gerealiseerd. Alle bouwwerken, van complete woningen tot geïsoleerde bijgebouwen, worden door ons op maat gemaakt.

In onze timmerfabriek wordt de wanden prefab klaar gemaakt zodat ze op de locatie eenvoudig te monteren zijn. Heeft u vragen over het bouwen in houtskeletbouw? Wij geven u graag een passend advies voor de realisatie van uw bouwproject.

Vragen over houtskeletbouw? Stuur een email naar houtbouw@aannemersbedrijfwielink.nl

Exclusieve houten overkapping

Bij dit prachtige herenhuis in Ermelo hebben wij een mooie klassieke aanbouwoverkapping geplaatst. Een specialiteit van aannemersbedrijf Wielink is de exclusieve houtbouw, ook bij dit bouwproject hebben onze vakmensen tot in de details de wensen van onze klant uitgewerkt.

Aannemersbedrijf Wielink heeft het plafond van deze houten overkapping voorzien van luxe kraalschroten. Daarnaast zijn de palen voorzien van sierlijke bewerkingen, ook de overstekklossen hebben een unieke vormgeving. Dit zorgt ervoor dat de houten aanbouwoverkapping uitstekend past bij dit herenhuis in Ermelo

Houten veranda aan woning gebouwd in Nunspeet

De exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink heeft in Nunspeet deze mooie houten aanbouwveranda gebouwd. De houten veranda is in een L-vorm om de hoek van de woning geplaatst, hierdoor is een gehele hoek van het terras overdekt. Door middel van twee opslaande deuren kun je gemakkelijk vanuit de woonkamer de overkapping binnenlopen.

Heeft u ook interesse in een aanbouwveranda? De houtbouw van aannemersbedrijf Wielink informeert u graag over de mogelijkheden.
Stuur een email naar houtbouw@aannemersbedrijfwielink.nl

Geïsoleerde houtskeletbouw schuur in Doornspijk

Bij de realisatie van een vrijstaande woning in Doornspijk heeft de houtbouw van aannemersbedrijf Wielink twee geïsoleerde schuren geplaatst. Allereerst is er door onze houtbouw een geïsoleerde sluis gemaakt tussen de woning en de schuur, ook hier zijn veel douglas gebinten voor gebruikt. Vervolgens zijn in onze timmerfabriek gemaakte prefab wanden voor de schuur geplaatst.

Deze houtskeletbouw schuur is volledig geïsoleerd en een grote meerwaarde voor de woning. In de sluis worden verschillende ruimtes gemaakt, de schuur erachter gaat metname dienst doen als berging. Aan de buitenzijde van schuur zijn prachtig down-led spots geplaatst, die s’avonds een prachtig effect geven.

Douglas aanbouw veranda aan woning in Doornspijk

De exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink heeft in Doornspijk (gemeente Elburg) een mooie douglas aanbouw veranda geplaatst, aan een woning die tevens door ons gebouwd is.

De houten overkapping aan dit huis is qua stijl zoveel mogelijk afgestemd met het hoofdgebouw zodat het een prachtige eenheid vormt.

Wilt u ook een aanbouw veranda aan uw woning? Stuur dan een email naar houtbouw@aannemersbedrijfwielink.nl

Houten overkapping met lichtstraat aan woning in Doornspijk

In Doornspijk hebben wij een mooie houten overkapping met lichtstraat aan een woning mogen plaatsen. De lichtstraat zit tegen de achtergevel waardoor er een enorme hoeveelheid licht de woning blijft binnenkomen.

De overkapping hebben we prefab gemaakt in onze machinale werkplaats. Wij kunnen voor u ook een prefab bouwpakket maken die u zelf eenvoudig kunt installeren.

Heeft u ook interesse in een houten overkapping aan uw woning? Wielink houtbouw informeert u graag over de mogelijkheden.

Stuur een email naar houtbouw@aannemersbedrijfwielink.nl

Douglas Kapschuur

Aan de Karthuizerlaan in Ijsselmuiden heeft aannemersbedrijf Wielink een prachtige douglas kapschuur mogen leveren. De douglas kapschuur is gemaakt met authentieke verbindingen die d.m.v. ouderwetse deuvel worden gemonteerd. Dit zorgt voor een hele solide constructie en daarnaast geeft het een prachtige rustieke uitstraling.

De kapschuur is geleverd met zwarte Douglas Zweeds rabat planken, daarnaast zijn ook de dakpannen en zinkengoten door aannemersbedrijf Wielink geleverd.
We hebben geadviseerd om de kapschuur op een verhoging aan te brengen, zodat al het houtwerk goed droog staat en dus nog langer mee gaat.

Ook interesse in een douglas kapschuur? We helpen u graag verder.

Douglas schuur met overkapping - Harderwijk

In Harderwijk hebben wij een mooie douglas schuur met overkapping geleverd. De opdrachtgever hebben wij geholpen om de douglas constructie op te bouwen. Daarnaast hebben wij geholpen bij het leggen van de dakpannen.

Wilt u ook een alleen een bouwpakket? of ook onze timmerlieden die het voor u monteren of u op weg helpen? Stuur een email naar houtbouw@aannemersbedrijfwielink.nl

Douglas Kapschuur

Aan de Karthuizerlaan in Ijsselmuiden heeft aannemersbedrijf Wielink een prachtige douglas kapschuur mogen leveren. De douglas kapschuur is gemaakt met authentieke verbindingen die d.m.v. ouderwetse deuvel worden gemonteerd. Dit zorgt voor een hele solide constructie en daarnaast geeft het een prachtige rustieke uitstraling.

De kapschuur is geleverd met zwarte Douglas Zweeds rabat planken, daarnaast zijn ook de dakpannen en zinkengoten door aannemersbedrijf Wielink geleverd.
We hebben geadviseerd om de kapschuur op een verhoging aan te brengen, zodat al het houtwerk goed droog staat en dus nog langer mee gaat.

Ook interesse in een douglas kapschuur? We helpen u graag verder.

Luxe zwarte douglas overkapping met LED-verlichting

Ook voor de bouw van een eiken of douglas overkapping kunt u bij aannemersbedrijf Wielink terecht. Een combinatie van beide is natuurlijk ook een mogelijkheid. Het plafond van deze zwarte douglas overkapping, is afwerkt met prachtige eiken planken. Dit zorgt voor een luxeuze en sfeervolle uitstraling als u onder uw overkapping zit.

De led-verlichting in deze overkapping is volledige dimbaar, en zo kunnen ze dus s’avonds als sfeerverlichting gebruikt worden. In de overstek zijn ook spotjes gemaakt boven de palen, waardoor er bij avondlicht een prachtige constructie zichtbaar wordt. Aannemersbedrijf Wielink bouwt ook voor u graag een mooie overkapping of tuinkamer!

Voor vragen kunt u naar: Houtbouw@aannemersbedrijfwielink.nl

Eiken aanbouw veranda Doornspijk

In Doornspijk heeft de exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink deze prachtige eiken veranda mogen plaatsen. Duidelijk zijn de massieve palen en gordingen zichtbaar, waardoor de eiken veranda een fantastische uitstraling krijgt.

Om er voor te zorgen dat er voldoende lichtval in de woning bleef komen, hebben wij een grote lichtstraat in de eiken overkapping gemaakt.

De volgende overkapping is voorzien van spots die dimbaar zijn zodat er s’avonds een prachtige sfeer ontstaat onder de eiken overkapping!

Landelijke kapschuur bij woning in Oldebroek

Naast de twee onder één kap woning in Oldebroek is een grote landelijke kapschuur met zolder gebouwd. De hoge borstwering zorgt voor een enorme verlening van de levensduur van deze landelijke kapschuur. Aan de achterzijde zijn twee grote sectionaaldeuren die ervoor zorgen dat de kapschuur ook echter als garage gebruikt kan worden.

De exclusieve houtbouw afdeling van aannemersbedrijf Wielink wil uitsluitend kapschuren opleveren met een authentieke uitstraling. Een douglas of eiken kapschuur wordt daarom door aannemersbedrijf Wielink met pen-en-gatverbinding geleverd. Deze gebinten constructie wordt d.m.v. houten doken gemonteerd, hierdoor ontstaat een rustieke en landelijke uitstraling

Bouw van grote douglas carport in Doornspijk

De exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink heeft in Doornspijk een grote carport van douglas hout opgeleverd. Deze carport van ruim 5.5 meter diep en 20 meter breed, biedt genoeg ruimte voor een aantal auto’s en andere werktuigen. De carport is voorzien van een inpandige berging waardoor er ook voldoende ruimte is om dingen te kunnen opbergen.

Heeft u vragen over de prijzen van een douglas of eiken carport? Wij horen het graag

Douglas overkapping met berging

Voor een familie uit de omgeving van Kampen hebben wij dit prachtige buitenverblijf mogen realiseren. Het buitenverblijf is volledig gemaakt van douglas hout, de zwarte wanden en de blanke constructie zorgen voor een mooi contrast. Om ook in het voorjaar en najaar aangenaam te kunnen zitten zijn er glazenschuifwanden toegepast, zodat de seizoenen voor het buitenleven aanzienlijk verlengt worden.

Wilt u ook een mooie douglas overkapping laten leveren of laten opbouwen?

Douglas carport in Doornspijk

De exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink heeft in Doornspijk (gemeente Elburg) deze mooie carport gebouwd. De carport heeft aan de voorzijde een overspanning van meer dan 5 meter, waardoor er 2 auto’s naast elkaar geparkeerd kunnen worden. Deze overkapping is uitgevoerd met een lessenaarsdak, echter kan er ook gekozen worden voor een platdak of een zadeldak of kapschuur.

Heeft u meer informatie nodig over het bouwen van een carport? Kijk dan op onze pagina Carport Bouwen

Van ontwerp tot levering in bouwpakket!

Indien u een buitenverblijf geheel zelf wilt opbouwen, kan aannemersbedrijf Wielink u een prefab bouwpakket aanleveren. Dit bouwpakket wordt helemaal op maat gemaakt met een CNC-robot waardoor alle verbindingen perfect in elkaar passen. U ontvangt van aannemersbedrijf Wielink een duidelijke tekening voor zowel de opbouw als voor uw fundering.

Hier in staat duidelijk aangegeven hoe alle onderdelen gemonteerd dienen te worden. Alle bevestigingsmaterialen voor u kapschuur, zadeldak of andere buitenverblijf wordt altijd meegeleverd. De exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink kan u eventueel op weg helpen met de fundering of het plaatsen van de constructie.

Prijzen kunt u opvragen via houtbouw@aannemersbedrijfwielink.nl

Exclusieve bouwwerken met gebinten constructie

De exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink maakt houten constructies voor woningen waarbij de gebinten de basis vormen. De gebinten geven uw woning of gastenverblijf een prachtige authentieke uitstraling, de robuuste constructies geven een bepaalde beleving die moeilijk te evenaren is met andere bouwmethodes. De eiken gebinten worden volledige voorzien van pen- en gatverbindingen, dit zorgt ervoor dat het één sterk en stijf geheel wordt.

U kunt er ook voor kiezen om gebinten toe te passen bij de realisatie van uw stenen woning. Juist een combinatie van meerdere bouwmaterialen kan een prachtige contrast geven. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze exclusieve houtbouw.

Van ontwerp tot realisatie in eigen beheer!

Exclusieve houtbouw vraagt ook om een speciale aanpak. Bij aannemersbedrijf Wielink vinden wij het belangrijk om een uw woning of buitenverblijf zoveel als mogelijk te laten aansluiten bij de stijl die u voor ogen heeft. Daarom gaan wij eerst met u kijken of uw ideaal plaatje, technisch haalbaar is om te maken. Daarin kunnen wij door onze ervaring technische adviezen geven over hoe uw exclusieve houten woning of buitenverblijf het best gebouwd kan worden.

De exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink verzorgd het gehele plaatjes voor u, van fundering tot oplevering van het bouwproject.

Prijzen kunt u opvragen via houtbouw@aannemersbedrijfwielink.nl