Aannemersbedrijf Wielink
0525 - 690322   info@aannemersbedrijfwielink.nl   Ma - Vr : 08.00 - 18.00 | Za: 09.00 - 17.00
gerrit wielink van bouwteam aannemersbedrijf wielink

Waarom bouwen met Wielink?

Vakkundig bouwen vraagt om een echte bouwspecialist!
Bij aannemersbedrijf Wielink staat u als klant altijd centraal tijdens het gehele bouwtraject.
Wij voorzien u graag van een deskundige bouwadvies.

Onze kernwaarden

Bij aannemersbedrijf Wielink is vakkennis één van de belangrijkste pijlers binnen ons bouwbedrijf. Het is voor u belangrijk om bij een aannemer een deskundig bouwadvies te krijgen voor bouwproject. Wij helpen u door onze kennis die wij in de loop van jaren ingewonnen hebben bij uitdagende en bijzondere projecten met u te delen, zodat wij ook u kunnen helpen om oplossingen te zoeken voor uitdagingen binnen uw bouwproject.

Voor u is het wellicht belangrijk dat uw bouwproject binnen een bepaalde tijd wordt gerealiseerd. Het bouwteam van aannemersbedrijf Wielink bestaat uit een vakkundig en gedreven team die streven naar snelle oplevering, zodat u snel kunt genieten van uw bouwproject. Dat bekend dat onze vaklieden de schouders er onder zetten, zodat u dagelijks de vorderingen van uw bouwproject kunt waarnemen. Bij aannemer Wielink is doorpakken het sleutelwoord!

Bij bouwbedrijf Wielink vinden wij eerlijkheid een belangrijke factor om een goed resultaat te behalen. Dat betekent dat u van ons een eerlijke prijs kunt verwachten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er tijdens het bouwproject wederzijdse openheid van zaken is, zodat we van beide kanten weten waar we aan toe zijn.  Het doel daarvan is dat u tevreden bent over het bouwproces en ons zult  aanbevelen bij eventuele nieuwe klanten.

Met aannemersbedrijf Wielink bouwen? Dat betekent dat u als klant centraal staat. Wij werken op één bouwproject met zoveel mogelijk dezelfde timmermannen uit ons bouwteam. Hierdoor heeft u veel persoonlijk  contact met dezelfde mensen, wat resulteert in een optimale betrokkenheid bij ieder project, groot of klein. Het bouwteam van bouwbedrijf Wielink realiseert u wensen en zorgt daarbij voor een optimaal resultaat.

Vaak worden er door een aannemers standaard woningen aangeboden, waarbij u voor elke aanpassing flink moet bij betalen. Bij aannemersbedrijf Wielink heeft u de mogelijkheid om zelfs tijdens het bouwproces nog dingen aan te passen. Dat betekend voor u, dat u vaak even veel betaald als de materialen en de manuren hetzelfde blijven. Wij staan voor flexibel bouwen tegen een eerlijke prijs.

Een ervaren bouwteam staat voor u klaar!

Bij aannemersbedrijf Wielink staat u als klant altijd centraal tijdens het gehele bouwtraject.
Wij werken met een enthousiast en deskundig bouwteam,
die uw wensen op een uitstekende manier zullen gaan vervullen.

Arend-Jan Wielink

Directeur / Timmerman

Arend-Jan

Mijn naam is Arend-Jan Wielink, ik woon samen met mijn gezin in Doornspijk. In 2002 kwam het moment om zelfstandiger te worden en een eigen aannemersbedrijf te beginnen.

Jaap Schreurs

Timmerman Werkplaats

Jaap-Scheurs-aannemersbedrijf-wielink-doornspijk

Mijn naam is Jaap Schreurs. Ik ben sinds 2017 werkzaam bij aannemingsbedrijf Wielink. Door mijn jarenlange ervaring in de houtskeletbouw kan ik veel kennis overdragen in de werkplaats

Gerrit Wielink

All-round timmerman

Gerrit

Ik ben Gerrit Wielink zoon van Arend-Jan. Sinds de oprichting van ons aannemingsbedrijf ben ik actief betrokken bij de opbouw van ons bouwbedrijf.

Aalt Heshusius

All-round timmerman / leermeester

Aalt

Hallo, ik ben Aalt Heshusius en ik ben 36 jaar oud.
Bij aannemingsbedrijf Wielink ben ik alweer een flink aantal jaren in dienst als allround timmerman en de laatste jaren ook als leermeester.

Stefan Hoekert

All-round timmerman

Stefan-Hoekerd-aannemersbedrijf-wielink-elburg

Mijn naam Stefan Hoekerd ik werk sinds 2018 als timmerman bij Aannemersbedrijf Wielink. Met name de diversiteit in bouwspecialiteiten binnen dit bouwbedrijf spreekt mij aan.

Jan van den Dragt

Leerling timmerman

bouwteam aannemersbedrijf Wielink

Mijn naam is Jan van den Dragt. Ik volg de opleiding voor all-round timmerman niveau 3. Bij aannemersbedrijf Wielink kan ik veel leren omdat we veel verschillende werkzaamheden zelf uitvoeren.

Arjan Witvliet

Leerling timmerman

arjan

Ik ben Arjan Witvliet, samen met mijn oudere broer werk ik bij aannemersbedrijf Wielink.
Veel gaat bij dit bouwbedrijf in eigen beheer, waardoor we veel kunnen leren.

Gerrit Witvliet

Leerling werkvoorbereiding

gerrit-witvliet

Mijn naam is Gerrit Witvliet. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn opleiding voor werkvoorbereider. Op het kantoor ondersteun in Arend-Jan in zijn werkzaamheden.

Timon van der Weide

Leerling timmerman

timon

Ik ben Timon van der Weide, ik volg de opleiding voor timmerman bij aannemersbedrijf Wielink. Het werk is hier veelzijdig en ik kan hierdoor heel veel leren als timmerman

Warner Wielink

Webdesigner / SEO-specialist

Warner

Ik ben Warner Wielink en ook ik ben een zoon van Arend-Jan Wielink. Ik vind het een prachtige hobby om de diensten van ons bedrijf goed vindbaar op internet te krijgen.

De klanten van aannemersbedrijf Wielink aan het woord:

aannemersbedrijf Wielink

Geschiedenis aannemingsbedrijf Wielink

Aannemersbedrijf Wielink uit Doornspijk is opgericht op 1 januari 2000.
Wij vertellen u graag hoe ons bouwbedrijf tot stand is gekomen:

Na meer dan 20 jaar bij verschillende mooie bedrijven te hebben gewerkt in diverse rollen, o.a. als uitvoerder, werkvoorbereider en calculator, was het voor Arend-Jan tijd voor verandering en een nieuwe uitdaging. De eigenaar van het bedrijf waar Arend-Jan werkzaam was, besloot met pensioen te gaan na een prachtig bouwbedrijf te hebben opgebouwd. Dit was het moment voor Arend-Jan om zijn langgekoesterde droom dan eindelijk in vervulling te laten gaan.