Warner Wielink

Ik ben Warner Wielink een broer van Gerrit en dus ook een zoon van Arend-Jan Wielink. Hobbymatig houd ik mij bezig met de vindbaarheid van ons bouwbedrijf op internet.
De website is tevens bedoeld als inspiratie voor uw eigen bouwproject.

Warner

"Klanten in contact laten komen met ons bouwbedrijf"

Vele jaren heb ik de bouw zelf links laten liggen, aangezien mijn passie meer uitging naar het commerciële verhaal voor en na het bouwproces. Het bleek dat wij als bedrijf veel meer uit onze unieke voordelen konden halen. Deze website heb ik zo ontworpen, dat u een goed beeld van ons bedrijf en onze projecten krijgt.

Ik vind veel uitdaging in mijn hobby, het is ook leuk om te zien dat bestaande klanten maar ook nieuwe klanten waarderen dat je veel tijd stopt in de website. We zijn een bouwbedrijf met veel bouwkennis en kwaliteit in huis, het is prachtig om dit op de website ook aan u te kunnen laten zien!

Vindbaarheid is daarom heel belangrijk voor aannemersbedrijf Wielink, door mijn ervaring op het gebied van SEO (zoekmachineoptimalisatie) zorg ik ervoor dat we op veel gebieden hoog bovenaan staan in Google en andere zoekmachines.