Aannemersbedrijf Wielink
0525 - 690322   info@aannemersbedrijfwielink.nl   Ma - Vr : 08.00 - 18.00 | Za: 09.00 - 17.00
woning laten verbouwen door aannemersbedrijf wielink

Huidige bouwprojecten

Aannemersbedrijf Wielink heeft voor u een overzicht gemaakt van de projecten waar wij op dit moment werkzaam zijn. Sommige projecten staan op het punt van starten, terwijl andere projecten al bijna klaar zijn. Per project zal worden weergeven welke bouw werkzaamheden er hebben plaats gevonden.

Bouw van moderne woning in Oosterwold (Almere-Hout)

In Oosterwold, een woongebied te Almere, is aannemersbedrijf Wielink gestart met een bouw van een moderne vrijstaande woning. Op deze kavels is bijvoorbeeld geen riolering en gas, dit maakt het uiteraard extra bijzonder om je eigen droomwoning op Oosterwold in Almere te realiseren.

Ook een moderne cubus woning of een moderne woning met lessenaarsdak bouwen op het woongebied in Almere Oosterwold? Neem vrijblijvend contact op

Binnenkort meer informatie over dit bouwproject

Bouw vrijstaande woning in Wezep

In Wezep is aannemersbedrijf Wielink gestart met de bouw van een vrijstaande woning. Na het uitgraven hebben we in dezelfde week de bekisting gemaakt en de fundering gestort. Meer updates van dit bouwproject volgen spoedig.

Wilt u ook een woning laten bouwen in Wezep? Neem dan contact op met Aannemersbedrijf Wielink

Bouw van complete houtskeletbouw woning in Oosterwold (Almere-Hout)

Aannemersbedrijf Wielink bouwt in Almere een houtskeletbouw woning. Mede door het duurzame aspect en de innovatie in houtskeletbouw, wordt deze bouwmethode steeds populairder. Ook architecten richten zich meer op hout en houtskeletbouw!

Zoekt u een geschikte aannemer voor de bouw van uw HSB-woning? Aannemersbedrijf Wielink denkt graag mee in de mogelijkheden voor uw droomwoning van hout, vraag naar de mogelijkheden!

Bouw vrijstaande woning op Plan Molenbeek te Nunspeet

Aannemersbedrijf Wielink bouwt op plan Molenbeek in Nunspeet deze prachtige vrijstaande woning. De woning is te vinden aan de weg tegenover de Nestlé in Nunspeet.

Aan de achterzijde van de woning is een enorme veranda geplaatst. Ook zijn in deze woning veel dakramen en dakkapellen geplaatst.

Binnenkort meer informatie over dit bouwproject

Realisatie van appartementen in oude binnenstad van Harderwijk

Midden in de oude kern van de stad Harderwijk heeft aannemersbedrijf Wielink de opdracht gekregen om een aantal appartementen te realiseren in een monumentaal pand.

Omdat het om een oud gebouw gaat zullen zoveel mogelijk onderdelen in oude staat gelaten worden, of gerestaureerd. In de uiteindelijke appartementen zal duidelijk te zien zijn dat het pand al honderden jaren aan de Donkerstraat in Harderwijk staat. Mede door het oude frame-werk van gebinten weer helemaal op te nemen in het ontwerp van de appartementen!

Aannemersbedrijf Wielink heeft al meerdere monumentale panden in Harderwijk gerestaureerd en verbouwd.

Bouw van meerdere bungalows

In Ermelo bouwt aannemersbedrijf Wielink in opdracht van een aantal particulieren recreatiewoningen. Deze recreatiewoningen worden in een drietal voorzien van een kelder zodat er extra ruimte ontstaat voor een extra slaapkamer of een ruime werkkamer.

Aannemersbedrijf Wielink verzorgd bij dit project het ontwerp en de bouw van deze recreatiewoningen.