Aannemersbedrijf Wielink
0525 - 690322   info@aannemersbedrijfwielink.nl   Ma - Vr : 08.00 - 18.00 | Za: 09.00 - 17.00
woning laten verbouwen door aannemersbedrijf wielink

Huidige bouwprojecten

Aannemersbedrijf Wielink heeft voor u een overzicht gemaakt van de projecten waar wij op dit moment werkzaam zijn. Sommige projecten staan op het punt van starten, terwijl andere projecten al bijna klaar zijn. Per project zal worden weergeven welke bouw werkzaamheden er hebben plaats gevonden.

Bouw van vrijstaande woning met kelder in Doornspijk

Aan de Goorweg in Doornspijk bouwt aannenemersbedrijf Wielink een vrijstaande woning. Deze woning wordt voor een groot deel voorzien van een kelder, waardoor en aanzienlijk meer leefruimte gecreëerd wordt.

Inmiddels is de kelder gestort en zijn de vloeren aangebracht, op de foto’s zijn duidelijk de koekoeken zichtbaar die voor voldoende dichtlicht in de kelder zullen gaan zorgen.

Onze timmerlieden van de houtbouw in hebben in de machinale werkplaats van aannemersbedrijf Wielink een prefab topgevel voor de woning gemaakt. Die door middel van onze kraan geplaatst is op de woning in aanbouw.

Bouw vrijstaande woning in Wezep

In Wezep is aannemersbedrijf Wielink gestart met de bouw van een vrijstaande woning. Na het uitgraven hebben we in dezelfde week de bekisting gemaakt en de fundering gestort. Meer updates van dit bouwproject volgen spoedig.

Wilt u ook een woning laten bouwen in Wezep? Neem dan contact op met Aannemersbedrijf Wielink

Bouw van houtskeltbouw woning in Oosterwold (Almere-Hout)

In Oosterwold, een woongebied te Almere-hout, is aannemersbedrijf Wielink bijna klaar met de realisatie van een mooie houtskeletbouw woning met een een lessenaarsdak.

Deze woning staat te midden van een weidse omgeving en komt uitstekend tot zijn recht door de gekozen vormgeving. Wilt u ook een houtskeletbouw woning laten bouwen? Lees meer over onze gerealiseerde projecten en vraag naar de prijzen voor de realisatie van uw houtskeletbouw woning.

Bouw van 2 onder 1 kap woning in Doornspijk

Aannemersbedrijf Wielink bouwt aan de Goorweg in Doornspijk een 2 onder 1 kap woning. In combinatie met de opdrachtgever zullen verschillende grote taken door aannemersbedrijf Wielink worden uitgevoerd.

Een groot deel van de werkzaamheden wordt onder begeleiding en met de juiste adviezen vanuit onze bouwkennis, verzorgt door de opdrachtgevers zelf. Aannemersbedrijf Wielink staat er om bekend om ook met dergelijk wensen flexibel om te gaan.

Updates van dit bouwproject volgen snel.

Realisatie van appartementen in oude binnenstad van Harderwijk

Midden in de oude kern van de stad Harderwijk heeft aannemersbedrijf Wielink de opdracht gekregen om een aantal appartementen te realiseren in een monumentaal pand.

Omdat het om een oud gebouw gaat zullen zoveel mogelijk onderdelen in oude staat gelaten worden, of gerestaureerd. In de uiteindelijke appartementen zal duidelijk te zien zijn dat het pand al honderden jaren aan de Donkerstraat in Harderwijk staat. Mede door het oude frame-werk van gebinten weer helemaal op te nemen in het ontwerp van de appartementen!

Aannemersbedrijf Wielink heeft al meerdere monumentale panden in Harderwijk gerestaureerd en verbouwd.

Bouw van meerdere bungalows

In Ermelo bouwt aannemersbedrijf Wielink in opdracht van een aantal particulieren recreatiewoningen. Deze recreatiewoningen worden in een drietal voorzien van een kelder zodat er extra ruimte ontstaat voor een extra slaapkamer of een ruime werkkamer.

Aannemersbedrijf Wielink verzorgd bij dit project het ontwerp en de bouw van deze recreatiewoningen.

Bouw van complete houtskeletbouw woning in Oosterwold (Almere-Hout)

Aannemersbedrijf Wielink bouwt in Almere een houtskeletbouw woning. Mede door het duurzame aspect en de innovatie in houtskeletbouw, wordt deze bouwmethode steeds populairder. Ook architecten richten zich meer op hout en houtskeletbouw!

Zoekt u een geschikte aannemer voor de bouw van uw HSB-woning? Aannemersbedrijf Wielink denkt graag mee in de mogelijkheden voor uw droomwoning van hout, vraag naar de mogelijkheden!