Huidige bouwprojecten

Aannemersbedrijf Wielink heeft voor u een overzicht gemaakt van de projecten waar wij op dit moment werkzaam zijn. Sommige projecten staan op het punt van starten, terwijl andere projecten al bijna klaar zijn. Van alle huidige bouwprojecten worden afbeeldingen weergegeven van de laatste vorderingen.

Bouw vrijstaande woning de Dijkjes Elburg

Op de Dijkjes in Elburg bouwt aannemersbedrijf Wielink een mooie vrijstaande woning met garage. We zijn gestart met het maken van de fundering en de plaatsing van de prefab betonkelder.

Heeft u ook een vrij bouwkavel op de Dijkjes in Elburg? en bent u opzoek naar u goede aannemer voor uw bouwproject? Wij helpen u graag verder.

Bouw vrijstaande woning in Oldebroek

Aan de Bovenstraatweg in Oldebroek is aannemersbedrijf Wielink gestart met de bouw van een vrijstaande woning met kelder.

De kelder en de verhoogde kruipruimte zijn ondertussen gerealiseerd. De binnenmuren zijn gezet en de houten gebinten, zolderbalken en daksporen zijn geplaatst.

Aannemersbedrijf Wielink uit Elburg informeert ook u graag over de mogelijkheden voor de realisatie van een woning met kelder in Oldebroek!

Bouw van vrijstaande woning in Wezep

Aan Marga Klompéstraat in Wezep bouwt aannemersbedrijf Wielink een vrijstaande woning. We hebben ondertussen de fundering gemaakt voor de realisatie van dit mooie vrijstaand huis.

Heeft u ook bouwplannen in Wezep of gemeente Oldebroek, bouwbedrijf Wielink voorziet u graag van een passend advies.

Bouw van vrijstaand huis in Wezep

In Wezep is aannemersbedrijf Wielink gestart met de bouw van een vrijstaand huis. Deze woning wordt gerealiseerd in de wijk de Bulten in Wezep.

Bouwbedrijf Wielink is begonnen met het uitzetten van de belangrijke bouwpunten, hiervoor gebruiken we een hyper moderne total station. Die de belangrijke punten vanaf de gemaakte tekening exact op de juiste punt weet aan te wijzen. Op die manier kan er uiterst nauwkeurig worden ingemeten.

Wilt u ook een woning laten bouwen in Wezep? Neem dan contact op met Aannemersbedrijf Wielink

Bouw van vrijstaande woning met kelder in Doornspijk

Aan de Goorweg in Doornspijk bouwt aannenemersbedrijf Wielink een vrijstaande woning. Deze woning wordt voor een groot deel voorzien van een kelder, waardoor en aanzienlijk meer leefruimte gecreëerd wordt.

Inmiddels is de kelder gestort en zijn de vloeren aangebracht, op de foto’s zijn duidelijk de koekoeken zichtbaar die voor voldoende dichtlicht in de kelder zullen gaan zorgen.

Onze timmerlieden van de houtbouw in hebben in de machinale werkplaats van aannemersbedrijf Wielink een prefab topgevel voor de woning gemaakt. Die door middel van onze kraan geplaatst is op de woning in aanbouw.

Bouw vrijstaande woning in Wezep

In Wezep is aannemersbedrijf Wielink gestart met de bouw van een vrijstaande woning. Na het uitgraven hebben we in dezelfde week de bekisting gemaakt en de fundering gestort. Meer updates van dit bouwproject volgen spoedig.

Wilt u ook een woning laten bouwen in Wezep? Neem dan contact op met Aannemersbedrijf Wielink

Bouw van 2 onder 1 kap woning in Doornspijk

Aannemersbedrijf Wielink bouwt aan de Goorweg in Doornspijk een 2 onder 1 kap woning. In combinatie met de opdrachtgever zullen verschillende grote taken door aannemersbedrijf Wielink worden uitgevoerd.

Een groot deel van de werkzaamheden wordt onder begeleiding en met de juiste adviezen vanuit onze bouwkennis, verzorgt door de opdrachtgevers zelf. Aannemersbedrijf Wielink staat er om bekend om ook met dergelijk wensen flexibel om te gaan.

Updates van dit bouwproject volgen snel.