Huidige bouwprojecten

Aannemersbedrijf Wielink heeft voor u een overzicht gemaakt van de projecten waar wij op dit moment werkzaam zijn. Sommige projecten staan op het punt van starten, terwijl andere projecten al bijna klaar zijn. Van alle huidige bouwprojecten worden afbeeldingen weergegeven van de laatste vorderingen.

Bouw vrijstaande woning in Elburg - De Dijkjes

In Elburg bouwt aannemersbedrijf Wielink aan een semi moderne woning. De woning heeft een mooie grijze steen die prefect afsteekt tegen de zwarte en witte contrasten waarmee wordt gewerkt. De mooie houten luifel bij de voordeur is een echt blikvanger van de woning.
—————————————————————————————————————-
Heeft u ook een vrij bouwkavel op de Dijkjes in Elburg? en bent u opzoek naar u goede aannemer voor uw bouwproject? Wij helpen u graag verder.

Moderne woning in Kampen - Onderdijks

In Kampen zijn we bijna klaar met de realisatie van een moderne woning. De woning heeft een kubusachtige vorm en daardoor een strakke uitstraling. Aan de achterzijde van de woning zijn grote raampartijen geplaatst die toegang geven tot het terras.
————————————————————————————————————–
De woning is voorzien van zwarte kozijnen in combinatie met zwarte planken. Het contrast met de grijzige steen zorgt voor een moderne maar bovenal sfeervolle uitstraling. De aansluitende garage is volledig van hout gemaakt om de grote stenen voorgevel te onderbreken.

————————————————————————————————————–

Nieuwbouw vrijstaande woning in Nunspeet - Molenbeek.

In de gemeente Nunspeet bouwt bouwbedrijf Wielink aan de een vrijstaande woning. De fundering is inmiddels geplaatst, ook is het gestart met het lijmen van de blokken. Op dit moment werken onze vaklieden hard aan de realisatie van de verdiepingsvloer.
———————————————————————————————————–
Wilt u ook een woning laten bouwen in Nunspeet? Neem dan contact met ons op.

Bouw houtskeletbouw woning in Almere Hout

Aannemersbedrijf Wielink realiseert in Almere Hout een prachtige houten woning. Deze vrijstaande woning is voorzien van veel glas en daardoor heeft de woning een ruimtelijk karakter. Het dak heeft een lessenaarsmodel, hierdoor uitstekend geschikt voor zonnepanelen of sedum.
———————————————————————————————————-
Aan de buitenzijde wordt door de houtbouw van aannemersbedrijf Wielink nog een mooie douglas pergola gemaakt. Het spantwerk wordt van hout gemaakt zodat het mooi aansluit bij de woningen en de woonomgeving Almere Hout.
———————————————————————————————————-Wilt u ook een woning laten bouwen in Almere? Neem dan contact op met Aannemersbedrijf Wielin

Bouw van vrijstaande woning in Nijkerkerveen

In Nijkerkerveen bouwt aannemersbedrijf Wielink een moderne vrijstaande woning. Inmiddels zijn de stalen spanten allemaal geplaatst, ook zijn we gestart met het lijmen van de blokken. Komende weken zullen de contouren van de woning beter zichtbaar worden.

Wilt u ook een woning laten bouwen in de omgeving van Nijkerk? Neem dan contact met u ons.