Huidige bouwprojecten

Aannemersbedrijf Wielink heeft voor u een overzicht gemaakt van de projecten waar wij op dit moment werkzaam zijn. Sommige projecten staan op het punt van starten, terwijl andere projecten al bijna klaar zijn. Van alle huidige bouwprojecten worden afbeeldingen weergegeven van de laatste vorderingen.

Houtskeletbouw woning in Almere

In Almere hebben weer een mooi bouwproject mogen opstarten. In dit geval zijn we bezig met de bouw van een houtskeletbouw woning. De woning heeft een bijzondere vormgeving, waaronder een ronde hoek. Op onze CNC machine hebben we alle mallen voor de ronde houtskeletbouwwanden zelf gemaakt.
—————————————————————————————————————-
In de timmerfabriek zijn de mannen aan de slag gegaan om de wanden prefab klaar te maken. Nadat de vloer op locatie gereed was, konden de elementen eenvoudig en snel op locatie geplaatst worden.

Bouw klassieke herenhuis in Epe

In Epe zijn we gestart met de bouw van een prachtig herenhuis. Dit herenhuis heeft een klassieke uitstraling. Kenmerkend zijn de houten aftimmering van de dakgoten en de overstekken van de erkers.
————————————————————————————————————–
bij dit herenhuis voor gekozen om boven de ramen speciale ‘kammen’ te laten maken. Bij deze kammen zijn de stenen aan twee kanten afgeschuind om het gewenste eindresultaat te krijgen. Daarnaast zijn er betonkleurige stenen gebruikt die zorgen voor een nog luxere uitstraling aan de gevel.

————————————————————————————————————–

Bouw van houtskeletbouw hooibergwoning in Almere

In Almere zijn wij deze mooie hooibergwoning aan het bouwen. Deze hooiberg heeft veel grote ramen, welke zijn doormiddel van grote houten luiken zijn af te sluiten voor het zonlicht. Deze houtskeletbouw hooiberg is door ons als prefab elementen gemaakt. Die elementen zijn dus voorbereid in onze timmerfabriek. Waardoor er op locatie snel gebouwd kon worden.
———————————————————————————————————–
Deze hooiberg woning moet een karakteristieke uitstraling krijgen. Voor het dak is daarom gekozen voor een Oude Holle dakpan – Vieilli Rood. Deze dakpan geeft een authentiek gevoel door de bewerking ervan.
———————————————————————————————
Bijzonder detail in deze hooibergwoning is de prachtige zwarte stalen spiltrap met houten treden. Ook deze is vakkundig geproduceerd en geplaatst door Aannemersbedrijf Wielink

Bouw van vrijstaande woning in Oosterwolde

In Oosterwolde heeft ons bouwbedrijf voor de zomervakantie het casco gedeelte van de mooie woning afgerond. De woning heeft een mooie natuurlijke kleur steen die heel goed is te combineren met zwarte en witte kleurtinten. De witte overstekken van de woning zijn strak uitgevoerd, alle ramen en deuren zijn zwart gemaakt, dit zorgt voor een mooi contrast.
———————————————————————————————————-
De woning heeft mooie zwarte potdekselplanken in de topgevel. Dit zorgt voor een mooie landelijke uitstraling. Aangezien de woning midden in de weilanden staat past het daarom erg goed bij de omgeving.
Bouwbedrijf Wielink heeft deze woning in Oosterwolde in 2022 gebouwd