Wielink houtbouw

Aannemersbedrijf Wielink kent een groot aantal bouwspecialiteiten.
De kracht van ons bedrijf ligt met name in het klachtgericht denken, en onze vakkennis.

U kunt bij ons terecht voor de bouw van uw woning, realisatie van een bedrijfspand of voor de verbouw van uw woning.
Wielink Houtbouw staat voor u klaar als het om houtskeletbouw projecten gaat

Contact : Wielink Houtbouw
Zuiderzeestraatweg West 24 H – 8085 AE Doornspijk
Whatsapp  0657120245 of Houtbouw@aannemersbedrijfwielink.nl

Houten tuinkantoor

Douglas tuinkantoor in hoekmodel - Hoekmodel tuinhuis met overkapping douglas

Houten spanten

badkamer met oude houten gebinten - aannemersbedrijf Wielink (2)

Houtbouw adviesgesprek aanvragen

Adviesgesprek houtbouw

 • Maak uw keuze
 • Houtskeletbouw
 • Douglas of eiken kapschuur
 • Tuinhuis met overkapping
 • Houten overkapping
 • Houten bijgebouw
 • Houten schuur
 • Garage / Carport
 • Houten tuinkantoor
 • Houten gebinten/spanten
 • Overige

– Heeft u vragen over kosten van een houtbouwproject?
 Kosten zijn afhankelijk van uw uiteindelijke wensen. Bij het is sturen van een aanvraag graag omschrijven als het om een bouwpakket gaat of moet het geheel voor uw geplaatst worden.

– Wat is de levertijd van een houtbouwproject?
 
Levertijden zijn per periode van het jaar verschillend, bouwpakketten kunnen vaak realitief snel geleverd worden. Als er gemonteerd moet worden dan zal dat langer duren.

– Wanneer kan er een adviesgesprek worden ingepland?
 Vaak wordt er eerst een prijsindicatie afgegeven, als deze voldoet aan uw verwachtingen kan er een afspraak worden ingepland om de details samen door te nemen. Afspraken bij voorkeur op een avond op zaterdag.

– Contact gegevens Wielink Houtbouw
Zuiderzeestraatweg West 24 H – 8085 AE Doornspijk
0657120245 – Houtbouw@aannemersbedrijfwielink.nl

Offerte aanvragen

Contact formulier

 • Maak uw keuze
 • Houtskeletbouw
 • Douglas of eiken kapschuur
 • Tuinhuis met overkapping
 • Houten overkapping
 • Houten bijgebouw
 • Houten schuur
 • Garage / Carport
 • Houten tuinkantoor
 • Houten gebinten/spanten
 • Overige

Afgeronde projecten

In de loop van de jaren heeft aannemersbedrijf Wielink al veel projecten mogen afronden. De afgeronde projecten kunnen voor u wellicht een goede inspiratie zijn voor uw eigen bouwproject. Voor nog meer details over bepaalde projecten kunt u contact met ons opnemen.

Houtskeletbouw woning in Almere

Douglas Kapschuur Ijsselmuiden

Douglas houten aanbouw overkapping

Klassieke houten overkapping in Ermelo
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Wielink Houtbouw: Van adviesgesprek tot realisatie!

In de loop van de jaren heeft aannemersbedrijf Wielink al veel projecten mogen afronden. De afgeronde projecten kunnen voor u wellicht een goede inspiratie zijn voor uw eigen bouwproject. Voor nog meer details over bepaalde projecten kunt u contact met ons opnemen.

Stap 1:

Adviesgesprek wielink houtbouw elburg

Adviesgesprek

Stap 2:

houtbouwproject laten berekenen - Wielink houtbouw

Kostenindicatie

Stap 3:

maatwerk ontwerp laten maken Wielink Houtbouw

Ontwerpen

Stap 4:

Opdracht-geven-wielink-houtbouw-elburg

Plaatsen order

Stap 5:

bouw-van-maatwerk-kapschuur-wielink-houtbouw

Realisatie

De klanten van Wielink houtbouw aan het woord:

Slide In mijn zoektocht naar een houtbouwer kwam ik bij Wielink Houtbouw in Doornspijk terecht. Mevr. Bakker (Almere) Tijdens het eerste gesprek viel mij meteen de gedrevenheid en enorme kennis van deze houtbouwer op. Er kwamen duidelijke antwoorden op complexe vragen, voor de realisatie van mijn houtskeletbouw woning. Slide Wij hebben een mooie douglas overkapping laten ontwerpen en leveren door Wielink houtbouw. Dhr. Van de Beek (Zwolle) Het bouwpakket werd met een duidelijke handleiding geleverd, alles paste ook perfect in elkaar! Slide Wielink houtbouw heeft voor ons een mooie houten schuur gebouwd. Allereerst werd er een duidelijke tekening gemaakt. Dhr. Bergman (Elburg) Die wij in 3d konden bekijken, dit was erg verhelderd en gaf meteen een goed beeld van de uiteindelijke uitstraling van onze houten schuur. Onze adviseur luisterde goed naar onze wensen en kwam met goede adviezen. Slide Wij hebben een royale carport en een terras-aanbouw laten plaatsen door Wielink Houtbouw. Onze ervaringen zijn heel positief, werknemers die weten waar ze mee bezig zijn en die op ambachtelijke wijze een gedegen bouwwerk neerzetten. Er wordt volop meegedacht en onze ideeën werden op praktische wijze omgezet in een prachtig ontwerp, met hele mooie natuurlijke materialen. Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Wielink, en wij bevelen dit bedrijf zeker bij iedereen aan die een mooi houtbouw project wil realiseren Fam. El Hayek (Doornspijk) Slide Wielink houtbouw uit Elburg kenden wij via vrienden. Hier hebben jullie een authentiek douglas kapschuur geleverd met Fam. Hulst (Hoogeveen) pen-en-gatverbindingen. Dat ziet er echt prachtig uit, daarom hebben wij zelf een douglas overkapping besteld bij Wielink. Door een foutje tijdens de montage kwam ik een onderdeel te kort. Ik kon snel een nieuw onderdeel ophalen waardoor ik ook meteen weer verder kon met het afbouwen van mijn douglas overkapping

Bouwpakketten - Wielink Houtbouw

Wielink houtbouw levert ook premium kwaliteit zelf bouwpakketten. Hierbij kunt u denken aan een douglas of eiken kapschuur, een houten overkapping, of een buitenverblijf / tuinkamer. Ook maatwerk kunnen wij exact op maat aanleveren! De bouwpakketten van Wielink houtbouw zijn voorzien van duidelijk opbouwhandleiding waardoor ze eenvoudig te monteren zijn. Voor extra technische vragen staan we altijd voor uw klaar!

Bouwpakket authentieke douglas kapschuur

Bouwpakket - eiken dakconstructie

Bouwpakket: Douglas houten aanbouw overkapping

Bouwpakket - Douglas kapschuur

Bouwpakket: Douglas overkapping met schuur

Bouwpakket douglas schuur met overkapping

Bouwpakket - eiken dakconstructie

Bouwpakket - eiken dakconstructie

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Onze kernwaarden

Bij Wielink houtbouw is maatwerk de belangrijke specialiteit. Wij creëren oplossingen waar andere houtbouwers met standaard modellen niets kunnen leveren. Hierbij betaald u geen extreme meerprijs maar gewoon de materialen die in het houtbouwproduct verwerkt worden! Wij hebben een eigen tekenafdeling de samen met u een exact maatwerk ontwerp kan maken, zodat u dit ook als bouwpakket bij u thuis kunt laten leveren.

Wielink houtbouw kan is specialist in de breedste zin van het woord op het gebied van houtbouw. Wij bouwen volledige woningen maar leveren ook bouwpakketten op de mm nauwkeurig bij onze klanten af. U kunt bij ons terecht met vragen over fundering, isolatie, gevelbekleding etc. Hierin zullen met u kijken wat het best aansluit bij uw wensen en u de verschillende technisch mogelijkheden uitleggen.

Duurzaam bouwen van houten woningen of buitenverblijven is een belangrijk thema binnen Wielink houtbouw. Allereerst begint bij de inkoop van de materialen waarbij wij letten op een duurzaamheidskeurmerk FSC of PEFC. Het bouwen met hout als grondstof draag dan sowieso al bij aan de duurzaamheid van onze aarde.
Daarnaast wordt er gekeken naar de efficiëntie van het productieproces waarbij zaagoptimalisatie zorgen voor een efficiënt gebruik van de grondstoffen.

Zeggen is doen! Belangrijk thema binnen ons houtbouw bedrijf is het nakomen van onze afspraken. Dit begint met het duidelijk op papier zetten van uw wensen. Zoveel in de tekeningen als in de offerte worden alle gemaakte afspraak zo duidelijk mogelijk weergeven. Dit zorgt voor een prettig manier van werken en iedereen weet vanaf begin tot aan waar hij aan toe is.

Na het verstrekken van een order gaan wij doortastend te werk. Wij starten met het maken van de definitieve productietekening, deze worden ter controle naar uw doorgestuurd.
Alle processen wordt verder snel in gang gezet waardoor ook een eventueel levering of montage ook binnen de afgesproken termijn netjes geleverd kan worden.

Waar verzorgd Wielink houtbouw de montage of levering?

  Voor montage geldt een maximale reistijd van één uur vanaf Elburg. Voor bijzondere of speciale projecten kunnen wij echter altijd een uitzondering maken!

Voor de levering van bouwpakketten leveren wij door heel Nederland. (m.u.v. levering op de Waddeneilanden.)

Doornspijk ☆ Elburg ☆ ’t Harde ☆ Oldebroek ☆ Nunspeet  ☆ Oosterwolde ☆ Biddinghuizen ☆ Hulshorst ☆  Dronten ☆ Genemuiden ☆ Hattemerbroek ☆ Urk ☆ Emmeloord ☆ Staphorst ☆ Rouveen ☆ Dalfsen ☆ Stadshagen ☆ Rouveen ☆ Raalte ☆ Deventer ☆ Roeveen ☆ Laren ☆ Bussum ☆ Huizen ☆ Blaricum ☆ Loosdrecht ☆ Soest ☆ Baarn ☆ Amersfoort ☆ Naarden Wezep ☆ Zwolle ☆ Elspeet ☆ Hierden ☆ Kampen  Epe ☆ Harderwijk ☆ Hattem ☆ Ermelo ☆ Swifterbant ☆ Meppel
 Ijsselmuiden ☆ Uddel ☆ HeerdeWapenveld ☆ Zeewolde ☆ Nijkerk ☆ Hasselt ☆ Dalfsen ☆ Apeldoorn ☆ Barneveld ☆ Hoogeveen Almere Haven Almere Buiten  Almere Stad ☆  Almere Poort ☆ Putten Almere Hout  ☆ Almere OosterwoldAlmere Vogelhorst ☆  Almere NobelhorstAlmere Overgooi