Aannemersbedrijf Wielink
0525 - 690322   info@aannemersbedrijfwielink.nl   Ma - Vr : 08.00 - 18.00 | Za: 09.00 - 17.00
exclusieve houtbouw door aannemersbedrijf wielink

Exclusieve houtbouw

Met de exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink heeft veel mogelijkheden als het gaat om maatwerk in houtbouw. Door ons ervaring in de woningbouw en de realisatie van houten huizen (houtskeletbouw woningen) kunnen wij veel ervaring met u delen die belangrijk zijn bij de realisatie van uw bouwproject.

Van ontwerp tot realisatie in eigen beheer!

Exclusieve houtbouw vraagt ook om een speciale aanpak. Bij aannemersbedrijf Wielink vinden wij het belangrijk om een uw woning of buitenverblijf zoveel als mogelijk te laten aansluiten bij de stijl die u voor ogen heeft. Daarom gaan wij eerst met u kijken of uw ideaal plaatje, technisch haalbaar is om te maken. Daarin kunnen wij door onze ervaring technische adviezen geven over hoe uw exclusieve houten woning of buitenverblijf het best gebouwd kan worden.

De exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink verzorgd het gehele plaatjes voor u, van fundering tot oplevering van het bouwproject.

Houtskeletbouw woningen

Vanuit de bouwspecialiteit Woningbouw hebben wij veel ervaring opgedaan met het bouwen van vrijstaande huizen. Hierbij zijn er ook verschillende houtskeletbouw woning door aannemersbedrijf Wielink gerealiseerd. Alle bouwwerken, van complete woningen tot geïsoleerde bijgebouwen, worden door ons op maat gemaakt.

In onze timmerfabriek wordt de wanden prefab klaar gemaakt zodat ze op de locatie eenvoudig te monteren zijn. Heeft u vragen over het bouwen in houtskeletbouw? Wij geven u graag een passend advies voor de realisatie van uw bouwproject.

Houten overkappingen

Naast de houtskeletbouw richt de afdeling exclusieve houtbouw zich ook op de realisatie van exclusieve houten overkappingen. Wellicht heeft u de wens om een mooie eiken of douglas overkapping aan uw woning te plaatsen zodat u het hele jaar door heerlijk kunt genieten van het uitzicht in uw tuin. Aannemersbedrijf Wielink maakt uw houten aanbouw overkapping volledig naar uw wensen.

Wellicht bent u meer opzoek naar een vrijstaande exclusieve overkapping. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, wel helpen u graag met het tekenen en het realiseren van uw houten overkapping.

Rustieke kapschuren

Wij hebben veel ervaring met authentieke constructies van eikenhout, mede door de vele uitgevoerde restauratie werkzaamheden van monumentale panden. Waarbij oude eiken gebinten moesten worden vervangen of moesten worden hersteld. Een exclusief aanbod van douglas en eiken kapschuren met een hoogwaardige afwerking, past dan ook uitstekend bij ons als aannemer.

Aannemersbedrijf Wielink wil uitsluitend kapschuren opleveren met een authentieke uitstraling. Een douglas of eiken kapschuur wordt daarom door aannemersbedrijf Wielink met pen-en-gatverbinding geleverd. Deze gebinten constructie wordt d.m.v. houten doken gemonteerd, hierdoor ontstaat een rustieke en landelijke uitstraling

Exclusieve bouwwerken met gebinten constructie

De exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink maakt houten constructies voor woningen waarbij de gebinten de basis vormen. De gebinten geven uw woning of gastenverblijf een prachtige authentieke uitstraling, de robuuste constructies geven een bepaalde beleving die moeilijk te evenaren is met andere bouwmethodes. De eiken gebinten worden volledige voorzien van pen- en gatverbindingen, dit zorgt ervoor dat het één sterk en stijf geheel wordt.

U kunt er ook voor kiezen om gebinten toe te passen bij de realisatie van uw stenen woning. Juist een combinatie van meerdere bouwmaterialen kan een prachtige contrast geven. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze exclusieve houtbouw.