Ons bouwteam

Vakkundig bouwen gaat alleen met echte vaklieden!
Onze timmerlieden hebben allemaal hun eigen specialisme, mede door de jarenlange ervaring.
Daardoor is elk bouwproject bij deze vakkanjers in goede handen.

Arend-Jan Wielink

Directeur / Timmerman

Arend-Jan

Mijn naam is Arend-Jan Wielink. Ik woon samen met mijn gezin in Doornspijk. In 2002 kwam het moment om zelfstandiger te worden en een eigen aannemersbedrijf te beginnen.

Jaap Schreurs

Timmerman Werkplaats

Jaap-Scheurs-aannemersbedrijf-wielink-doornspijk

Mijn naam is Jaap Schreurs. Ik ben anderhalf jaar werkzaam bij aannemingsbedrijf Wielink. Binnen aannemersbedrijf Wielink ben ik timmerman in de werkplaats

Gerrit Wielink

All-round timmerman

Gerrit

Ik ben Gerrit Wielink, zoon van Arend-Jan, en een broertje van Hendrik en Warner. Sinds de oprichting van ons aannemingsbedrijf wist ik al dat ik later ook timmerman wilde worden.

Gerrit Witvliet

Werkvoorbereider

gerrit-witvliet

Mijn naam is Gerrit Witvliet. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn opleiding voor werkvoorbereider. Op het kantoor ondersteun in Arend-Jan in zijn werkzaamheden.

Arjan Witvliet

All-round timmerman

arjan

Ik ben Arjan Witvliet, samen met mijn oudere broer werk ik bij aannemersbedrijf Wielink. In de afgelopen jaren mijn bouwopleiding afgerond bij Aannemersbedrijf Wielink

Timon v/d Weide

All-round timmerman

bouwteam-wielink-aannemersbedrijf-elburg

Ik ben Timon van der Weide, reeds de opleiding voor timmerman afgerond. Ik werk nu enkele jaren bij aannemersbedrijf Wielink.

Warner Wielink

SEO-specialist / Houtbouw

Warner

Ik ben Warner Wielink en binnen aannemersbedrijf Wielink verantwoordelijk voor de ontwikkeling en up-to-date houden van de website. Ik zorg ervoor dat veel klanten bij ons familiebedrijf terecht komen

Vacature

All-round timmerman 

vacture allround timmerman aannemersbedrijf Wielink

Wij willen ons bouwteam graag uitbreiden met specialisten. Bij jij een allround timmerman of uitvoerder dan zien we graag dat jij ons team komt versterken!

Onze kernwaarden

Bij aannemersbedrijf Wielink is vakkennis één van de belangrijkste pijlers binnen ons bouwbedrijf. Het is voor u belangrijk om bij een aannemer een deskundig bouwadvies te krijgen voor uw bouwproject. Wij helpen u door onze kennis die wij in de loop van de jaren hebben ingewonnen bij uitdagende en bijzondere projecten met u te delen, zodat wij ook u kunnen helpen om oplossingen te zoeken voor uitdagingen binnen uw bouwproject.

Voor u is het wellicht belangrijk dat uw bouwproject binnen een bepaalde tijd wordt gerealiseerd. Het bouwteam van aannemersbedrijf Wielink bestaat uit een vakkundig en gedreven team die streven naar snelle oplevering, zodat u snel kunt genieten van uw bouwproject. Dat betekent dat onze vaklieden de schouders er onder zetten, zodat u dagelijks de vorderingen van uw bouwproject kunt waarnemen. Bij aannemer Wielink is doorpakken het sleutelwoord!

Bij bouwbedrijf Wielink vinden wij eerlijkheid een belangrijke factor om een goed resultaat te behalen. Dat betekent dat u van ons een eerlijke en bovenal scherpe prijs kunt verwachten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er tijdens het bouwproject wederzijdse openheid van zaken is, zodat we van beide kanten weten waar we aan toe zijn. Het doel daarvan is dat u tevreden bent over het bouwproces en ons zult aanbevelen bij eventuele nieuwe klanten.

Met aannemersbedrijf Wielink bouwen? Dat betekent dat u als klant centraal staat. Wij werken op één bouwproject met zoveel mogelijk dezelfde timmermannen uit ons bouwteam. Hierdoor heeft u veel persoonlijk  contact met dezelfde mensen, wat resulteert in een optimale betrokkenheid bij ieder project, groot of klein. Het bouwteam van bouwbedrijf Wielink realiseert uw wensen en zorgt daarbij voor een optimaal resultaat.

Vaak worden er door aannemersbedrijven standaard woningen aangeboden, waarbij u voor elke aanpassing flink moet bijbetalen. Bij aannemersbedrijf Wielink heeft u de mogelijkheid om zelfs tijdens het bouwproces nog dingen aan te passen. Dat betekent voor u dat u vaak evenveel betaalt als de materialen en de manuren hetzelfde blijven. Wij staan voor flexibel bouwen tegen een eerlijke prijs.

Afgeronde projecten

In de loop van de jaren heeft aannemersbedrijf Wielink al veel projecten mogen afronden. De afgeronde projecten kunnen voor u een goede inspiratie zijn voor uw eigen bouwproject. Voor nog meer details over bepaalde projecten kunt u contact met ons opnemen.

Woningbouw Utiliteitsbouw Kelderbouw Agrarische bouw Verbouw en Renovatie Restauratie Timmerfabriek

Geschiedenis aannemersbedrijf Wielink uit Doornspijk

Geschiedenis aannemingsbedrijf Wielink

Aannemersbedrijf Wielink uit Doornspijk is opgericht op 1 januari 2002. Wij bestaan dus ruim 20 jaar!
Wij vertellen u graag hoe ons bouwbedrijf tot stand is gekomen.

Na meer dan 20 jaar bij verschillende mooie bedrijven te hebben gewerkt in diverse rollen, o.a. als uitvoerder, werkvoorbereider en calculator, was het voor Arend-Jan tijd voor verandering en een nieuwe uitdaging. De eigenaar van het bedrijf waar Arend-Jan werkzaam was, besloot met pensioen te gaan na een prachtig bouwbedrijf te hebben opgebouwd. Dit was het moment voor Arend-Jan om zijn langgekoesterde droom dan eindelijk in vervulling te laten gaan.