Aannemersbedrijf Wielink
0525 - 690322   info@aannemersbedrijfwielink.nl   Ma - Vr : 08.00 - 18.00 | Za: 09.00 - 17.00
bouw moderne villa met lessenaarsdak

Onze bouwspecialiteiten

Vakkundig bouwen vraagt om een echte bouwspecialist!
Bij aannemersbedrijf Wielink staat u als klant altijd centraal tijdens het gehele bouwtraject.
Wij voorzien u graag van een deskundig bouwadvies.

Woningbouw

landelijke villa bouwen woningbouw aannemersbedrijf wielink

Aannemersbedrijf Wielink is dé specialist in het bouwen van woningen. Wij hebben veel ervaring met het bouwen van vrijstaande huizen en villa’s. Mogen wij ook uw droomhuis bouwen?

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw aannemersbedrijf Wielink

Aannemingsbedrijf Wielink helpt u graag om te bouwen aan de toekomst van uw bedrijf! Wij hebben ervaring met het (ver)bouwen van: kantoorpanden, bedrijfsgebouwen, productiehallen, scholen en zelfs kerken.

Kelderbouw

betonkelder wielink

Extra ruimte nodig onder uw woning? Aannemingsbedrijf Wielink heeft veel projecten voltooid waarbij er onder een woning een kelder is gestort. Maar ook hebben wij ervaring met het storten van mestkelders onder veeschuren.

Agrarische bouw

Bouwen van klaverschuur of kalverenschuur

Wilt u uw veestapel uitbreiden? Wellicht moet hiervoor uw stal worden vergroot, of moet er een extra stal of schuur worden gebouwd. Als agrariër kunt u ook bij ons terecht voor het vergroten/bouwen van een koel- en vries opslag.

Neem nu contact op

bouwteam-aannemersbedrijf-wielink-uit-elburg
  • Voor een gratis bouwadvies
  • Voor een vrijblijvende offerte
  • Voor overige vragen

Verbouw & Renovatie

verbouwing door aannemersbedrijf Wielink uit doornspijk

Wilt u uw woning verbouwen of vergroten? Het kan hier gaan om een uitbouw of een erker of bijvoorbeeld het veranderen van uw woning-indeling. Wij voorzien u graag van een passend en deskundig bouw advies.

Restauratie

realisatie van appartement in oud gebouw in harderwijk - aannemersbedrijf Wielink

Heeft u een monumentaal pand waarbij er onderdelen gerestaureerd moeten worden? Het restaureren van monumenten/gebouwen eist veel inzicht, deskundigheid en vakkennis.Wij delen graag onze jarenlange ervaring met u! 

Machinale timmerfabriek

prefab dakkapel op maat gemaakt

In onze moderne timmerfabriek maken wij veel onderdelen prefab. Hierbij kunt u denken aan dakkapellen, deuren, kozijnen, trappen en luiken. Dit betekent dat we sneller en effectiever kunnen werken op de bouwplaats.

Exclusieve houtbouw

bouw van een moderne houtskeletbouw woning met western red cedar gevelbekleding, gebouwd op oosterwold in almere-hout

Aannemersbedrijf Wielink is specialist op het gebied van exclusieve houtbouw . Hierbij kunt u denken aan authentieke schuren, een prachtig luxueus poolhouse of een aanbouw overkapping, waar u nog jaren van kan genieten.

De klanten van aannemersbedrijf Wielink aan het woord:

Huidige projecten

Hier vindt u alle projecten waar aannemersbedrijf Wielink op dit moment aan het bouwen is. Wij proberen de pagina’s met deze bouwwerkzaamheden continue bij te houden, zodat u kunt zien wat de vorderingen zijn van onze bouwprojecten.