Eiken overkapping

Al enige tijd op zoek naar een eiken overkapping voor bij u in de tuin? Zoekt u een exclusieve en rustieke eiken constructie met een lange levensduur? Dan bent u bij ons op het goede adres. Uw eiken overkapping wordt door aannemersbedrijf Wielink op maat voor uw gemaakt. Belangrijk hierin is natuurlijk dat een eiken overkapping krijgt die perfect past binnen uw wensen.

Eiken overkapping geen meerprijs voor maatwerk!

Eiken overkapping bouwpakket

Wilt u een eiken houten overkapping laten maken maar zelf de montage gaan doen? Ook dan is aannemersbedrijf Wielink de perfect partij voor u, samen bespreken en tekenen we hoe uw overkapping van eikenhout eruit moet zien. Vervolgens wordt het bouwpakket voor uw douglas overkapping door een CNC-robot bewerkt en kan het geheel compleet uitgeleverd worden.

Bouwpakket voor eiken overkapping met duidelijke handleidingen:

Om een bouwpakket goed te kunnen opbouwen is het belangrijk dat er een duidelijk tekening bij zit. De opbouwhandleidingen die worden meegeleverd (incl. funderingsplan) zijn goed uitstekend begrijpbaar voor de meeste klanten. Belangrijk is wel dat bij het plaatsen van een bouwpakket altijd een technisch persoon aanwezig is die kan helpen met bijvoorbeeld de fundatie.