Douglas overkapping

Al enige tijd op zoek naar een douglas overkapping voor bij u in de tuin? Zoekt u een exclusieve en rustieke douglas constructie met een lange levensduur? Dan bent u bij ons op het goede adres. Uw douglas overkapping wordt door Wielink houtbouw op maat voor uw gemaakt. Belangrijk hierin is natuurlijk dat een overkapping krijgt die perfect past binnen uw wensen.

Douglas overkapping op maat

Bij aannemersbedrijf Wielink vinden wij het belangrijk om een douglas overkapping zoveel als mogelijk te laten aansluiten bij de stijl van uw woning. Daarom gaan wij met u kijken welke stijl het best aansluit bij uw woning. Qua uitstraling heeft u bij ons veel mogelijkheden, u kunt verschillende afwerkingen kiezen en verschillende types overstek.

Ontwerp overkapping in de stijl van uw woning

Als u woning een wat strakkere uitstraling heeft kunnen we dat mooi terug laten komen in de douglas overkapping. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor semi-moderne of klassieke gootklossen, aan de hand van de foto’s van uw woning kunnen wij hierin een passend advies geven. Dit wordt vervolgens netjes voor u uitgetekend zodat exact kunt zien hoe uw overkapping eruit gaat zien.

Douglas overkapping als tuinkamer te gebruiken

Een douglas overkapping in uw tuin kan uitstekend gebruikt worden als tuinkamer. Aannemersbedrijf Wielink kan deze tuinkamer voor uw isoleren zodat u er zomer en winter gebruikt van kunt maken.

Douglas tuinkantoor met overkapping

Het kan zo zij dat u een douglas tuinhuis met overkapping zoekt, hierbij is berging naar eigen wensen is te vullen. Kiest u voor een inpandige douglas berging in uw overkapping, of benut u liever de gehele ruimte. De combinatie van schuur en overkapping zorgt ervoor dat twee doeleinden in één mooi geheel worden samengevoegd.

Douglas overkapping met lichtstraat of lichtkoepel

Bent u opzoek naar een douglas aanbouw overkapping? Dan kan het zomaar zijn dat u bang bent dat een overkapping veel licht zal wegnemen uit uw woning. U kunt er voor zorgen dat de lichtinval in uw woning gelijk blijft. Aannemersbedrijf Wielink kan uw douglas overkapping voorzien van een lichtstraat of lichtkoepel.

Douglas aanbouw veranda met lichtstraat

Op die manier krijgt u overkapping wel een mooie uitstraling. Daarnaast zal ook het verlies van daglicht in uw woning minimaal zijn. Wij kunnen verschillende types en afmetingen lichtstraten maken. Veel voorkomende maten zijn 1000x1500mm – 1000x2000mm – 1000x2500mm.
De lichtstraten worden voorzien van gelaagd veiligheidsglas, het glas licht volledig in een aluminiumprofiel met rubbers.

Douglas overkapping in hoekmodel of L-vorm

Bij Wielink houtbouw is het mogelijk om een hoekmodel douglas overkapping te maken. Om uw tuin optimaal te kunnen benutten, kan een hoekmodel of L-vorm overkapping een prefect oplossing zijn voor uw tuin. Wielink houtbouw kan een vrijblijvend ontwerp en offerte voor uw maken

Een douglas hoekmodel overkapping met schuur of berging

U kunt kiezen voor alleen en veranda, echter kan een combinatie van een berging en overkapping ook ideaal zijn. Wielink houtbouw kan een mooi ontwerp voor uw maken waar de schuur in het douglas hoekmodel wordt geïntegreerd.

Douglas overkapping met LED-verlichting

Wat is er mooier dan uw douglas overkapping te voorzien van dimbare LED-verlichting. Bij aannemersbedrijf Wielink heeft u de mogelijkheid om in de gordingen van uw overkapping LED verlichting toe te passen. De LED verlichting integreren we netjes in de gordingen, dit kan ook in de overstekken. Als u het mooi vindt om de constructie extra te benadrukken, kunt u kiezen voor spotjes boven te palen.

Deze spotjes kunt u apart bedienen, waardoor uw s’avonds prachtige sfeerverlichting in uw douglas overkapping heeft. Dit LED verlichting kan door middel van een afstandsbediening worden bediend.

 

Douglas overkapping met pen-en-gat verbinding

Aannemersbedrijf Wielink wil uitsluitend overkapping opleveren met een authentieke uitstraling. Een overkapping wordt daarom door aannemersbedrijf Wielink veelal met pen-en-gat verbindingen geleverd. Deze gebinten constructie wordt d.m.v. houten doken gemonteerd. Doordat alles met netjes op een machine is voorbereid past alles uitstekend tijdens het monteren.

Landelijke Douglas overkapping

U kunt zelf bepalen hoe landelijk uw douglas overkapping wordt. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit getoogde of rechte schoren. Daarnaast kunt u kiezen voor geschaafd & gedroogd of vers-fijn bezaagd douglas. Met de verschillende mogelijkheden kunt u een overkapping creëren die perfect bij u past.

Douglas overkapping bouwpakket

Wilt u een douglas overkapping laten maken maar zelf de montage gaan doen? Ook dan is aannemersbedrijf Wielink de perfect partij voor u, samen bespreken en tekenen we hoe uw tuinhuis met veranda eruit moet zien. Vervolgens wordt het bouwpakket voor uw douglas overkapping door een CNC-robot bewerkt en kan het geheel compleet uitgeleverd worden.

Bouwpakket voor douglas overkapping met duidelijke handleidingen:

Om een bouwpakket goed te kunnen opbouwen is het belangrijk dat er een duidelijk tekening bij zit. De opbouwhandleidingen die worden meegeleverd (incl. funderingsplan) zijn goed uitstekend begrijpbaar voor de meeste klanten. Belangrijk is wel dat bij het plaatsen van een bouwpakket altijd een technisch persoon aanwezig is die kan helpen met bijvoorbeeld de fundatie.

Lariks of douglas overkapping

De verschillen tussen douglas en lariks zijn relatief klein. Met name qua uitstraling is douglas vaak wat rosé van kleur, lariks daarin tegen is wat geler. Grootste voordeel van douglas ten opzichte van lariks is dat het hout wat beter recht blijft.

Bij lariks heb je eerder te maken met palen die kunnen torderen, de houtbouw van aannemersbedrijf Wielink gebruikt daarom vaak douglas. Qua duurzaamheid heeft lariks dan weer een klein streepje voor op douglas hout.

Wielink houtbouw gebruikt uitsluitend geselecteerd Douglas A-kwaliteit

Volledige ontwerp vrijheid voor uw douglas overkapping

Bij Wielink houtbouw vinden wij het belangrijk om een douglas veranda of aanbouw overkapping zoveel als mogelijk te laten aansluiten bij de stijl van uw woning. Daarom gaan wij met u kijken welke stijl het best aansluit bij uw woning. Qua uitstraling heeft u bij ons veel mogelijkheden, u kunt verschillende afwerkingen kiezen en verschillende types overstek.

Het ontwerp van uw douglas overkapping aansluiten op uw woning

Als u woning een wat strakkere uitstraling heeft kunnen we dat mooi terug laten komen in de douglas overkapping. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor semi-moderne of klassieke gootklossen, aan de hand van de foto’s van uw woning kunnen wij hierin een passend advies geven. Dit wordt vervolgens netjes voor u uitgetekend zodat exact kunt zien hoe uw overkapping eruit gaat zien.