Douglas tuinhuis

Al enige tijd op zoek naar een Douglas tuinhuis voor bij u in de tuin? Een Douglas tuinhuis dat bestaat uit een exclusieve en rustieke constructie met een lange levensduur? Dan bent u bij ons op het goede adres. Uw douglas tuinhuis wordt door aannemersbedrijf Wielink op maat voor uw gemaakt in onze timmerfabriek. Aannemersbedrijf Wielink maakt alle douglas buitenverblijven voor uw op maat. Belangrijk hierin is natuurlijk dat een douglas tuinhuis krijgt die perfect past binnen uw wensen.

Bouw een douglas tuinhuis op maat

Bouw samen met de douglas specialist een douglas tuinhuis op maat. Wij beschikken over een grote werkplaats en werken met specialisten om u een exclusief en sfeervol tuinhuis te leveren. Ieder douglas tuinhuis wordt voor u uitgetekend en berekend. Wij kunnen voor u nette 3d tekeningen aanleveren die u bijvoorbeeld kunt gebruiken bij het aanvragen van uw vergunning. Daarnaast maken wij duidelijke sfeerimpressie zodat u exact weet hoe u douglas tuinhuis eruit gaat zien.

Ieder eiken tuinhuis wordt volledig op maat geleverd, compleet aan de hand van uw wensen. Naast het leveren van maatwerk, kunnen onze bouwlieden uw douglas tuinhuis ook opbouwen in de tuin. Hierdoor weet u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is!

Douglas tuinhuis of berging

Bent u op zoek naar een duurzame douglas berging of tuinhuis? U kunt zorg voor een mooi opgeruimd effect in de tuin of voor die extra ruimte die u binnenshuis tekort kwam. Een douglas tuinhuis of berging kan natuurlijk ook gebruikt worden als hobbyruimte of als extra kamer of slaapkamer. Het is mogelijk op uw berging volledig te laten isoleren zodat u er zowel zomers als in de winter uitstekend gebruik van kunt maken.

Kortom een douglas tuinhuis of buitenverblijf geeft u de mogelijkheid om het optimale uit uw tuin te halen. Heeft u een leuk idee gezien? Wij helpen u met het aanpassen van het ontwerp op uw douglas berging op de door u gewenste maten.

Douglas tuinhuis met overkapping

Al enige tijd op zoek naar een overkapping van douglas voor in de tuin? Of gaat uw wens uit naar een douglas veranda aan uw woning? Bij aannemersbedrijf Wielink zijn er veel verschillende mogelijkheden voor de realisatie van een douglas overkapping. U kunt bijvoorbeeld ook een tuinhuis combineren met een overkapping. Andere mogelijkheid is om één groot geheel te maken met verschillende ruimtes.

Alle douglas overkapping kunnen worden voorzien van geïntegreerde LED-verlichting. Dit zorgt ervoor dat u s’avonds lekker lang kunt genieten in uw douglas tuinhuis met overkapping.

Douglas kapschuur met pen-en-gatverbinding

De maatwerk-constructie van douglas of eikenhout wordt volledig uitgevoerd naar de wens van onze klant. De eiken sporen, die als ‘gootklossen’ uitsteken bij de zinken dakgoot, creëren een landelijke uitstraling. Door een duurzame basis van douglas of eiken te bouwen, is de levensduur van de constructie zeer lang en kan de kapschuur jaren dienen als stijlvolle schuur op uw erf.

Een kapschuur van douglas of eiken kan door aannemersbedrijf Wielink ook met pen-en-gat verbindingen worden uitgevoerd. Hierbij wordt de constructie van de kapschuur op een authentieke wijze opgebouwd. Op de foto ziet u een voorbeeld van een kapschuur constructie in eiken die volledig met pen-en-gat verbinding is uitgevoerd.

Douglas gastenverblijf of poolhouse

Bouw een douglas houten gastenverblijf in de tuin en laat vrienden, familie of gasten sfeervol overnachten in een guesthouse van hout. De charme van hout in combinatie met de hoogwaardige afwerking van aannemersbedrijf Wielink, maken het verblijf in een gastenverblijf van douglas of eikenhout zeer aangenaam. Bij aannemersbedrijf Wielink kunt u terecht voor een passend advies voor de bouw van uw gastenverblijf of poolhouse. Wij nemen de wensen met u door en maken dan een passend ontwerp en prijsopgave voor u.

De offerte aanvraag kunt u sturen naar offertes@aannemersbedrijfwielink.nl.