Bed & Breakfast “Onder de Kappe” in Oosterwolde

Deze sfeervolle bed & breakfast is gelegen in Oosterwolde (Gld), gemeente Oldebroek. Aannemingsbedrijf Wielink heeft dit prachtige bijgebouw voor de fam. Kasteel uit Oosterwolde mogen realiseren. De sfeervolle bed & breakfast “Onder de Kappe” is voorzien van een aantal mooie, opvallende details:

Landelijke B&B met rieten dak

Bed and Breakfast “Onder de Kappe” in Oosterwolde is gelegen middenin prachtige Oosterwoldse weilanden. De locatie is bijzonder, namelijk vlak bij het mooie, oude en culturele vissersstadje Elburg. Ook het Veluwemeer ligt dichtbij, waardoor er voor de gasten van “Onder de Kappe” voldoende recreatie mogelijkheden zijn in de omgeving van Oosterwolde, Oldebroek en Elburg.

De landelijke ligging zorgen ervoor dat juist een B&B met veel houtwerk en een rieten dak uitstekend past in de omgeving. De combinatie van het eikenhout met het rieten dak en de zwarte douglas potdekselplanken geven het geheel een warme uitstraling

Grote hardhouten schuifdeuren

Een ander opvallend detail van B&B “Onder de Kappe” zijn de twee grote schuifdeuren aan de zijkant van het bijgebouw (ook terug te vinden in de foto’s). De gasten kunnen nu heerlijk op het nabijgelegen terras vertoeven en zo altijd optimaal genieten van de zwoele Veluwse natuurlucht en zomers natuurlijk van de mooie zonnestralen.

Aannemersbedrijf Wielink heeft een eigen timmerfabriek waar al deze hardhouten schuifdeuren of schuifpuien worden gemaakt. Bij deze bed & breakfast is voor een hardhouten schuifpui gekozen met een flink aantal roedes, waardoor het geheel een mooie landelijke effect krijgt.

douglas of Eikenhouten poolhouse laten bouwen door aannemersbedrijf wielink

Houten bar met krukken en bovenkast

Aan de binnenzijde van bed & breakfast “Onder de Kappe” is goed te zien dat er door de familie Kasteel en aannemingsbedrijf Wielink veel aandacht is besteed aan zowel de grote lijnen als ook de kleinste details. Boven de bar is een prachtige zolder gemaakt, die dient voor opslag van allerlei spullen.

De houten bar is volledige gemaakt door onze vaklieden, aan de voorzijde van de bar zijn een aantal houten krukken geplaatst die zorgen voor een prachtige totaalplaatje. Boven de bar hebben wij voor deze bed & breakfast in Oldebroek een mooi kast getimmerd waar alle spullen zoals glaswerk, borden, bestek en dergelijke netjes kunnen worden opgeruimd. Verderop komt u ook een prachtige eikenhouten tafel tegen, die is gemaakt door onze eigen vaklieden in onze timmerwerkplaats.

Sfeervolle uitstraling door karakteristieke elementen!

Deze bed and breakfast heeft zowel aan de binnen als buitenzijde een warme en landelijke uitstraling. Aan de binnenzijde is er gekozen voor een samenstelling van meerdere materialen en verschillende kleuren. Het hout geeft natuurlijk al een mooie uitstraling, maar juist in combinatie met het rustieke van bijvoorbeeld een stenenhaard en een mooie grijs gestucte muur komt het geheel nog meer tot leven.

Sfeervolle afwerking van hout in B&B gemaakte door aannemersbedrijf Wielink

Meer project impressies: