Utiliteitsbouw

Aannemersbedrijf Wielink heeft in de loop van tijd ook veel ervaring opgedaan in de utiliteitsbouw. Hierbij moet u denken het bouwen of verbouwen van: kantoorpanden, bedrijfsgebouwen, productiehallen, scholen en zelfs kerken.

bedrijfsgebouw of bedrijfspand bouwen met aannemersbedrijf Wielink

Bedrijfshal met kantoor in Dronten

Aan de Drieslag 30 in Dronten heeft aannemersbedrijf Wielink deze bedrijfshal mogen bouwen. Aan de voorzijde is een groot kantoor gebouwd, aan de achterzijde van het kantoor is een grote bedrijfshal waar producten geproduceerd kunnen worden. Vanaf de provinciale weg , de N307, is dit bedrijfsbouw goed te zien.

Aannemersbedrijf Wielink heeft voor u een aantal unieke details van deze bedrijfshal op een rijtje gezet.

Bouw van kantoor in Elburg

Aan de J.P. Broekhovenstraat 15 in Elburg heeft aannemersbedrijf Wielink een groot kantoor gebouwd. Het bestaande kantoor bleek door de enorme groei van het papierbedrijf Papyrolux veel te klein, dus werd er besloten om het H-vormig kantoor te verbouwen zodat het één grote ruimte werd.

Aannemersbedrijf Wielink bouwt al vele jaren met heel veel plezier voor de papierfabriek.

bouw van kantoor door aannemersbedrijf wielink in elburg
bouw productiehal biddinghuizen door aannemersbedrijf wielink uit elburg

Bouw van grote productiehal in Biddinghuizen

Wij zijn voor Flevosap bezig met het maken van een enorme productiehal. Het heerlijke sap uit de Flevopolder bleek bij veel Nederlanders in trek te zijn.

Daarom moest er een grotere productiehal bij komen, zodat aan de vraag kan worden voldaan.

Aannemersbedrijf Wielink heeft bij dit project maar liefst 1500 heipalen moeten plaatsen! Bekijk alle informatie over dit project.

Bed & Breakfast “Onder de Kappe” in Oosterwolde

In Oosterwolde (Gld.) heeft aannemersbedrijf Wielink deze prachtige en sfeervolle bed & breakfast ”Onder de Kappe” mogen bouwen.

De sfeervolle bed & breakfast “Onder de Kappe” is voorzien van een aantal mooie details die aannemersbedrijf Wielink voor uw op een rijtje heeft gezet.

Bed & breakfast / B&B "Onder de Kappe" in Oosterwolde (gem. Oldebroek) gebouwd door aannemersbedrijf Wielink uit Doornspijk
Verbouw mattanjaschool in Doornspijk door aannemersbedrijf Wielink

Renovatie van Mattanjaschool in Doornspijk

Uit de omgeving van Doornspijk gaan er ieder jaar veel leerlingen naar de gezellige Mattanjaschool op de Hoge enk! Tientallen jaren werd er niets of nauwelijks verbouwd in de school, het was daarom ook tijd voor een grote verbouwing, tijd om de school na al die jaren op te fleuren en een kleine make-over te geven. Zo zijn een aantal belangrijke zaken als de wc’s maar ook werden er werkruimtes gecreëerd om met leerlingen één op één gesprekken te voeren.

Ook werden er nieuwe lichtkoepels geplaatst en dakopbouwen gerealiseerd zodat er meer daglicht in de lokalen kan komen. De buitenkant van de school is rondom voorzien van nieuwe gevelbekleding. Ook zijn alle gevels voorzien van nieuwe aluminium kozijnen met hoog rendement glas.