Aannemersbedrijf Wielink
0525 - 690322   info@aannemersbedrijfwielink.nl   Ma - Vr : 08.00 - 18.00 | Za: 09.00 - 17.00
timmerwerkplaats en timmerfabriek van aannemersbedrijf Wielink

Machinale timmerfabriek

Een groot voordeel van bouwbedrijf Wielink is onze houtbewerking op maat. Door onze moderne machinale houtbewerking kunnen wij machinaal al uw wensen op maat maken. Wij zijn de nummer één voor uw hout  bewerking op maat.
Onze timmer werkplaats staat dan ook klaar om uw maatwerk te realiseren!

dakkapel-aannemersbedrijf-wielink

Dakkapellen

Wilt u meer ruimte op zolder? Bij aannemingsbedrijf Wielink hebben wij een passende oplossing, zodat u meer ruimte in uw woning creëert. Misschien heeft u al wel eens nagedacht over het plaatsen van een dakkapel. Er zijn dan veel mogelijkheden, zoals een prefab dakkapel, een houten dakkapel of bijvoorbeeld een kunststof dakkapel. Belangrijke vragen die daarbij opkomen zijn bijvoorbeeld: wat is de prijs? En heb ik een vergunning nodig? Welke soorten dakkapellen kunnen er geplaatst worden?

Een groot voordeel van bouwbedrijf Wielink is het specialisme, waardoor u niet aan een standaard ontworpen dakkapel vast zit. Integendeel, met één van onze specialisten wordt nauwkeurig naar uw wensen gekeken en worden de mogelijkheden naast elkaar gelegd. Dat betekent dat u altijd een dakkapel krijgt die mooi bij uw huis past. En u krijgt een dakkapel die daadwerkelijk genoeg ruimte op uw zolder of verdieping creëert, zodat u er elke dag plezier van heeft.

Trappen

Één van de specialiteiten van onze timmerfabriek is het maken van houten trappen. Misschien bent u wel op zoek naar één of meerdere houten trappen voor in uw woning, of overweegt u een traprenovatie?

Het maken van een trap eist natuurlijk  veel vakkennis. Het is belangrijk dat de houten trap of houten trappen precies op de juiste afmetingen en in de juiste stijl gemaakt worden. Daarom wordt een trap voor u op maat gemaakt. Wij meten het trappen gat in, om vervolgens een ontwerp voor u te maken waarin duidelijk zal worden hoe de houten trappen eruit gaan zien.

Ook exclusieve eiken trappen worden door aannemersbedrijf Wielink op maat gemaakt. Dit kan een design trap zijn, of een trap met een mooie sierlijke leuning en wellicht een bijpassend hekwerk.

trappen-aannemersbedrijf-wielink
restuaratie van raamkozijnen

Ramen en kozijnen

Ondanks de ontwikkelingen die we zien op het gebied van  aluminium en kunststof kozijnen, zien we ook dat de vraag om houten kozijnen toe neemt. Dit kan met onderstaande redenen te maken hebben:

Bij houten kozijnen is het belangrijk om goed te kijken naar de kwaliteit en duurzaamheidsgraad van het hardhout. Aannemersbedrijf Wielink gebruikt bij voorkeur duurzame hardhoutsoorten, zodat we zeker weten dat u jarenlang plezier van  uw raamkozijnen kunt hebben.

De specialisten van aannemersbedrijf Wielink geven u graag meer informatie over de meerwaarde van houten ramen en kozijnen t.o.v. bijvoorbeeld kunststof of aluminium kozijnen.

Raamluiken

Voor het ontwerpen en realiseren van houten luiken aan uw woning bent u bij aannemingsbedrijf Wielink aan het juiste adres. In de loop van de jaren hebben we tientallen soorten luiken mogen maken. Er zijn enorm veel mogelijkheden op het gebied van raamluiken. Zo kan het zijn dat uw houten raamluiken voor buiten nodig heeft , maar het is ook goed mogelijk om raamluiken voor binnen te ontwerpen. Onze luiken zijn duurzaam, schok- en UV-bestendig en gemakkelijk te onderhouden.

De raamluiken bij aannemersbedrijf Wielink worden veelal vervaardigd uit zeer duurzaam en hoogwaardig hardhout. Wij kiezen voor duurzame hardhoutsoorten die ervoor zorgen dat uw luiken veel langer mee gaan. Natuurlijk is het daarnaast ook  mooi om uw raamluiken zo te laten maken dat ze perfect bij uw huis aansluiten.

370_259_zoomed_dsci2920-copy-
deuren-aannemersbedrijf-wielink

Deuren

Bent u op zoek naar deuren voor uw woning? Hierbij kunt u denken aan binnendeuren, buitendeuren of bijvoorbeeld schuifdeuren.

Het is belangrijk om de stijl van uw deuren goed af te stemmen op het ontwerp van uw woning en interieur. Bij een modern en strak interieur is het natuurlijk belangrijk om hierbij ook te kiezen voor moderne deuren. Vaak zijn deze deuren voorzien van mooie strakke lijnen , die perfect bij de rest van uw woning aansluiten.

Ook kunt u bij aannemersbedrijf Wielink terecht voor klassieke deuren. Deze binnendeuren vallen vaak op door hun mooie sierlijsten en exclusievere vormgeving. Veelal zijn klassieke binnendeuren afgeleid van het design uit de negentiende en twintigste eeuw. Ze worden echter aangepast op de normen van dit moment. Deze klassieke deuren zijn uitstekend geschikt wanneer u een landelijke woning heeft. De mooie sierlijke afwerking van de deuren zal dan namelijk mooi aansluiten bij de stijl van uw woning.

Schuifpui

Naast standaard deuren is het bij aannemersbedrijf Wielink ook mogelijk om een schuifpui op maat te creëren. Een schuifpui geeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw terras of serre op een eenvoudige manier bij uw woonkamer te betrekken. Ook in schuifpuien zijn er heel veel verschillende mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan; klassieke schuifpuien, moderne schuifpuien  of schuifpuien met glas- in- lood. Ook deze specifieke glas- in- lood deuren kunnen samen met u worden samengesteld.

Specialisten uit onze timmerfabriek zullen met u gaan kijken naar de mogelijkheden binnen uw situatie. Hierbij zullen de vaklieden van aannemersbedrijf Wielink goed kijken naar de style van uw woning, zodat er vervolgens een bijpassende schuifpui ontworpen en gemaakt kan worden.

schuifpui-kosten-of-prijzen-aannemersbedrijf-wielink
houten-schouwen-aannemersbedrijf-wielink

Schouwen

Bent u op zoek naar een mooie schouw voor  de kachel? Natuurlijk zien we tegenwoordig dat er veel standaard schouwen worden aangeboden. Vaak zijn dit moderne of authentieke schouwen die net niet goed passen bij de rest van uw kamer.

Daarom is het een uitkomst dat u zelf een ontwerp kunt maken of laten maken en dat de schouw vervolgens precies naar uw wensen geproduceerd wordt. Dit zorgt er namelijk voor dat uw schouw precies aansluit bij de rest van het interieur.

Welke soorten schouwen zijn er? Hierbij kunt u denken aan een schouw om uw open haard, voorzetschouwen en omlopende schouwen. Aannemersbedrijf Wielink denkt hierbij graag met u mee en voorziet u graag  van een ontwerp, voorafgaand aan het maken van uw houten kachel schouw.

Meubelen

De laatste jaren ziet aannemersbedrijf Wielink een toenemende vraag naar houten meubels. Met name de vraag naar eikenhouten meubelen groeit enorm. In onze timmerfabriek worden er bijvoorbeeld eiken tafels of eikenhouten kasten gemaakt. Bij het maken van eiken tafels en eikenhouten kasten zorgen wij voor een perfecte constructie waardoor wij elke eiken tafel of kast van de gewenste stabiliteit kunnen voorzien.

Bent u op zoek naar een eiken tafel of eikenhouten kast met een strak uiterlijk? Of juist naar een rustieke uitstraling d.m.v. noesten en scheuren? Wij kunnen de eikenhouten meubelen voor u op maat maken. Heeft u zelf een idee of ontwerp voor een eiken tafel of een eikenhouten boekenkast? Ook dit idee kunnen wij verder voor u uitwerken en zo een eikenhouten tafel creëren die volledig bij uw wensen aansluit.

meubelen-eikenhouten-tafel-aannemersbedrijf-wielink

Afgeronde projecten:

Vakkundig bouwen vraagt om een echte bouwspecialist!
Bij aannemersbedrijf Wielink staat u als klant altijd centraal tijdens het gehele bouwtraject.Wij voorzien u graag van een deskundig bouwadvies.