Aannemersbedrijf Wielink
0525 - 690322   info@aannemersbedrijfwielink.nl   Ma - Vr : 08.00 - 18.00 | Za: 09.00 - 17.00
eiken kapschuur

Eiken kapschuur

Bent u al enige tijd opzoek naar eiken kapschuur met een authentieke uitstraling? Aannemersbedrijf Wielink geeft u veel belangrijke informatie over kapschuren van eikenhout.
Naast de mogelijkheid voor maatwerk, zullen enkele voorbeelden u helpen om een idee te krijgen van de uitstraling van een eiken kapschuur.

Een eiken kapschuur: van ontwerp tot montage

Aannemersbedrijf Wielink heeft naast de bouwspecialiteiten zoals villabouw ook ervaring met de authentieke houtbouw. Hierbij moet u denken aan restauratie werkzaamheden waarbij oude eiken gebinten moesten worden vervangen of moesten worden hersteld. Een exclusief aanbod van eiken kapschuren met een hoogwaardige afwerking, past dan ook uitstekend bij ons als aannemer.

Uw kapschuur wordt in 3d uitgetekend!

Een kapschuur van eikenhout kan volledig voor uw op maat aangeleverd worden. Na het adviesgesprek gaat wordt er voor uw een tekening gemaakt van de eiken kapschuur. Wij kunnen voor u prachtige tekening voorzien die u bijvoorbeeld kunt gebruiken bij het aanvragen van uw vergunning. Daarnaast maken wij duidelijke sfeerimpressie zodat u exact weet hoe u eiken kapschuur eruit gaat zien.

Fundering van een eiken kapschuur

Met een eiken kapschuur maakt u een uitstekende keuze als het gaat om de duurzaamheid van het product. Door een kapschuur in eikenhout te bouwen, weet u zeker dat u hier de komende decennia plezier van gaat hebben.

Geïsoleerde betonvloer met borstwering

Om ervoor te zorgen dat de duurzaamheid optimaal blijft is het raadzaam om een goede borstwering onder uw eiken kapschuur aan te brengen. Veelal wordt een geïsoleerde betonvloer door aannemersbedrijf Wielink gestort en wordt hierop vervolgens de borstwering geplaatst. Deze borstwering is een verhoging waardoor de eiken gebinten en wanden vrij van de grond staan. Doordat ze droog blijven vergroot dat de levensduur van uw eiken kapschuur.

Eiken kapschuur voorbeelden:

Aannemersbedrijf Wielink heeft naast maatwerk ook een aantal standaard modellen ontwikkeld. Deze kapschuur van eikenhout geven op verschillende manieren weer waarvoor de kapschuur zoal gebruikt kan worden. Zoals in de impressies is te zien worden kapschuur vaak gebruikt als schuur met aansluitend een garage of stalling voor auto’s of andere voertuigen.

Geïsoleerde eiken kapschuur:

Toch zijn er ook andere doeleinden waarvoor een geïsoleerde eiken kapschuur uitstekend geschikt is. Hierbij kunt u denken aan een gastenverblijf, een mancave of bijvoorbeeld een poolhouse.
Het is van groot belang om per situatie te kijken hoe we de kapschuur zo goed mogelijk bij uw gebruik kunnen laten aansluiten.

Eiken kapschuur met authentieke verbindingen

Aannemersbedrijf Wielink wil uitsluitend kapschuren opleveren met een authentieke uitstraling. Een eiken kapschuur wordt daarom door aannemersbedrijf Wielink met pen-en-gat verbindingen geleverd. Deze gebinten constructie wordt d.m.v. houten doken gemonteerd. Doordat alles met netjes op een machine is voorbereid past alles uitstekend tijdens het monteren.

Een eiken kapschuur zelf samenstellen:

U heeft bijvoorbeeld de keuze uit getoogde of rechte schoren. Daarnaast kunt u kiezen voor geschaafd & gedroogd of vers-fijn bezaagd eiken. Met de verschillende mogelijkheden kunt u een kapschuur creëren die perfect bij u past.

Eiken kapschuur met luxe zinken mastgoten

Om ervoor te zorgen dat uw planken beter droog blijven en dus langer mee gaan, is het raadzaam op een zinken dakgoot te laten monteren. Een zinken dakgoot is gesoldeerd waardoor u een hoogwaardige kwaliteit mastgoot hebt. De eiken kapschuur krijgt naast het praktische voordeel van de zinken dakgoot ook esthetische meerwaarde.

Zinken afvoer aansluiten op HWA

De zinken afvoer loopt normaal gesproken tot op het maaiveld, echter kunt u de zinken pijp ook laten aansluiten op de hemelwaterafvoer. Op die manier heeft u het water van het dak altijd op een perfecte manier afgevoerd.