Aannemersbedrijf Wielink
0525 - 690322   info@aannemersbedrijfwielink.nl   Ma - Vr : 08.00 - 18.00 | Za: 09.00 - 17.00
Bouwen van klaverschuur of kalverenschuur

Agrarische bouw

Aannemersbedrijf Wielink heeft veel ervaring met het bouwen van mestkelders.
Vandaar dat de stap naar de agrarisch bouw snel werd gemaakt door ons.
Wij kunnen u voorzien van alle benodigde gebouwen voor uw agrarische bedrijf.

bouw stal witvleesklaveren

Bouw van stal voor kalveren in Kamperveen

Aannemersbedrijf Wielink heeft voor een kalvermesterij in Kamperveen een prachtige extra kalverenschuur mogen bouwen. Deze stal is geschikt voor het opfokken van ca. 350 klaveren. Deze schaalvergroting werd nodig geacht om ook komende jaren het gezonde familiebedrijf te kunnen voortzetten.

In deze stal voor witvleeskalveren komen uiteindelijk ongeveer 350 kalveren te staan.De inrichting van de stal is gebaseerd op dierwelzijnsvriendelijke groepshuisvesting!

Uitbreiding van ligboxenstal

Onder leiding van Arend-Jan hebben wij in Doornspijk een ligboxenstal uitgebreid. Een reden voor het uitbreiden van de veeschuur was dat er meer opslagruimte moest komen voor de mest. Daarnaast was het door de uitbreiding van de schuur ook mogelijk om extra vee op stal te zetten.

Aannemersbedrijf Wielink begon met het metselen van de muren, waarop vervolgens de betonnen roosters geplaatst moesten worden. Toen dit allemaal klaar was, werden er aan de linkerkant van de schuur nog een aantal ligboxen voor de koeien gemaakt.

uitbreiding ligboxenstal door aannemersbedrijf wielink uit doornspijk
Bouw van werktuigberging in barneveld door aannemersbedrijf Wielink

Bouw van werktuigenberging in Ermelo

Voor hoveniersbedrijf Lieman uit Ermelo hebben wij deze werktuigenberging mogen bouwen. Aannemersbedrijf Wielink was bij dit project verantwoordelijk voor de fundering en het plaatsen van de stalen spanten.

Allereerst werd er een betonvloer gestort. Die werd vervolgens netjes gevlinderd zodat hij helemaal waterdicht en slijtvast werd. Vervolgens werd er een stenen borstwering geplaatst, waarop de sandwitch panelen later geplaatst konden worden.

Meer project impressies:

Vakkundig bouwen vraagt om een echte bouwspecialist!
Bij aannemersbedrijf Wielink staat u als klant altijd centraal tijdens het gehele bouwtraject.Wij voorzien u graag van een deskundig bouwadvies.