Aannemersbedrijf Wielink
0525 - 690322   info@aannemersbedrijfwielink.nl   Ma - Vr : 08.00 - 18.00 | Za: 09.00 - 17.00
prefab betonkelder laten storten door aannemersbedrijf wielink

Kelderbouw

Extra ruimte onder uw woning? Aannemingsbedrijf Wielink heeft veel projecten voltooid waarbij er onder een woning een kelder is gestort. Aannemersbedrijf Wielink kelderbouw heeft ook ervaring met het storten van mestkelders voor bijvoorbeeld kalverschuren.

betonkelder wielink

Bouw mestkelder in Doornspijk

In Doornspijk hebben wij voor forellenkwekerij Timmerman een mestkelder mogen aanleggen die gebruikt wordt voor de opslag van forellen uitwerpselen.

Bij de locatie bleek eerst een goede bronbemaling nodig te zijn, zodat we de locatie waar de mestkelder moest komen konden uitgraven. Nadat er voldoende water uit de bouwput was weggepompt, zijn wij begonnen met het bouwen van deze betonkelder.

Bouw van kelder in Dalfsen

Nadat wij al eerder in de omgeving van Zwolle mooie kelders hebben mogen realiseren, hebben wij ook in Dalfsen deze ruime kelder mogen storten. De kelder is onder een praktijkruimte gekomen, die ook door aannemersbedrijf Wielink is gerealiseerd.

Bij dit bouwproject hebben wij gewerkt met prefab kelderwanden, die eenvoudig zijn te verwerken. Wij geven u bij dit project wat meer informatie over welke manier van prefab kelder bouwen hier is toegepast.

kelder bouwen of storten betonkelder in barneveld met aannemersbedrijf Wielink