Verbouw en Renovatie

Aannemersbedrijf Wielink heeft naast het bouwen van nieuwe woningen, ook veel ervaring met het verbouwen van huizen. Afgelopen jaren hebben wij tientallen verbouw- & renovatie werkzaamheden mogen verrichtten voor onze klanten. Wij hebben een aantal projecten hieronder voor uw uitgelicht.

Kerk verbouwen tot woonhuis in Purmerland

In Purmerland hebben wij een kerkje uit 1897 mogen restaureren. Het is een bijzonder kerkje in Purmerland waar o.a. kunstenaar Anton Heyboer is begraven. Omdat deze van oorsprong Hervomde kerk niet verloren mocht gaan kwam er voor deze kerk in Purmerland een herbestemming, de kerk mag als woonhuis gebruikt gaan worden.

Aannemersbedrijf Wielink heeft de opdracht gekregen de buitenzijde te restaureren en de binnenzijde compleet te verbouwen tot woonhuis.

Verbouwing van woonboerderij in Oosterwolde

Aan de Eekterweg 39 in Oosterwolde (Gld.) heeft aannemersbedrijf Wielink een oude boerderij mogen verbouwen. De woonboerderij is opgesplitst in twee ruimtes, waardoor er na de verbouw twee families kunnen wonen. Aannemersbedrijf Wielink heeft aan elke zijde een mooie uitbouw gemaakt en de woning in zijn geheel verbouwd.

Verbouwing / Renovatie tussenwoning in Harderwijk

In Harderwijk heeft aannemersbedrijf Wielink een verbouwing/renovatie van een tussenwoning afgerond. De woning is volledig gestript en vervolgens gereed gemaakt voor de realisatie van meerdere  appartementen. Bij deze tussenwoning is ook een volledige dakrenovatie uitgevoerd, hierdoor is de woning nu goed geïsoleerd en een stuk duurzamer als voorheen.

Vervolgens zijn de dakkapellen (die prefab in onze timmerwerkplaats zijn gemaakt) op het dak geïnstalleerd. Binnenin de woning zijn meerdere muren geplaatst om ruimtes op te splitsen.

Uitbouw aan woning in Doornspijk

Aan de Nieuweweg in Doornspijk heeft aannemersbedrijf Wielink een mooie uitbouw gerealiseerd. De woonkamer was de klein, hierop is er besloten om aan de zijkant van de woning een flinke aanbouw te maken.

De aanbouw is aan meerdere zijdes voorzien van ramen, aan de kopse kant zijn twee grote tuindeuren geplaatst. De woonkamer is door de uitbouw bijna een keer zo groot geworden!

Wilt u ook een aanbouw aan uw huis laten plaatsen? Aannemersbedrijf Wielink voorziet u graag van een vakkundig advies.

Dakrenovatie in Doornspijk

In Doornspijk heeft aannemersbedrijf Wielink een dak van een bestaand woonhuis volledige gerenoveerd. Bij de dakrenovatie zijn er nieuwe dakplaten aangebracht met een hogere isolatiewaarde.

Door deze dakrenovatie is de woning weer geschikt voor de toekomst, omdat deze voor een flinke kostenverlaging op de energierekening zorgt. Aannemersbedrijf Wielink heeft daarnaast de topgevels van de woning voorzien van zwarte potdeksel planken. Hierdoor komt de woning perfect overeen met de reeds gebouwde schuurwoning door aannemersbedrijf Wielink.

Vervangen van een dak in Doornspijk

Al jarenlang stond er aan de Oude Harderwijkerweg een oude er verlaten en vervallen woning. Om dit huis weer bewoonbaar te maken moest de woning een flinke verbouwing ondergaan.

Familie van der Weide uit Doornspijk besloot aannemersbedrijf Wielink in handen te nemen om op die manier de oude woning snel om te toveren tot een ruime landelijke woning.

Verbouwen of renovatie van woning in barneveld door aannemersbedrijf wielink