Eiken tuinhuis

Al enige tijd op zoek naar een eiken tuinhuis voor bij u in de tuin? Zoekt u een exclusieve en rustieke eiken constructie met een lange levensduur? Dan bent u bij ons op het goede adres. Uw eiken tuinhuis wordt door aannemersbedrijf Wielink op maat voor uw gemaakt in onze timmerfabriek. Aannemersbedrijf Wielink maakt alle eiken buitenverblijven voor uw op maat. Belangrijk hierin is natuurlijk dat een eiken tuinhuis krijgt die perfect past binnen uw wensen.

Bouw een eiken tuinhuis op maat

Bouw samen met de eiken specialist een eiken tuinhuis op maat. Wij beschikken over een grote werkplaats en werken met specialisten om u een exclusief en sfeervol tuinhuis te leveren. Ieder eiken tuinhuis wordt voor u uitgetekend en berekend. Wij kunnen voor u nette 3d tekeningen aanleveren die u bijvoorbeeld kunt gebruiken bij het aanvragen van uw vergunning. Daarnaast maken wij duidelijke sfeerimpressie zodat u exact weet hoe u eiken tuinhuis eruit gaat zien.

Ieder eiken tuinhuis wordt volledig op maat geleverd, compleet aan de hand van uw wensen. Naast het leveren van maatwerk, kunnen onze bouwlieden uw eiken tuinhuis ook opbouwen in de tuin. Hierdoor weet u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is!

Eiken tuinhuis of berging

Bent u op zoek naar een duurzame eiken berging of tuinhuis? U kunt zorg voor een mooi opgeruimd effect in de tuin of voor die extra ruimte die u binnenshuis tekort kwam. Een eiken tuinhuis of berging kan natuurlijk ook gebruikt worden als hobbyruimte of als extra kamer of slaapkamer. Het is mogelijk op uw berging volledig te laten isoleren zodat u er zowel zomers als in de winter uitstekend gebruik van kunt maken.

Kortom een eiken tuinhuis of buitenverblijf geeft u de mogelijkheid om het optimale uit uw tuin te halen. Heeft u een leuk idee gezien? Wij helpen u met het aanpassen van het ontwerp op uw eiken berging op de door u gewenste maten.

Eiken tuinhuis met overkapping

Al enige tijd op zoek naar een overkapping van eiken voor in de tuin? Of gaat uw wens uit naar een eiken veranda aan uw woning? Bij aannemersbedrijf Wielink zijn er veel verschillende mogelijkheden voor de realisatie van een eiken overkapping. U kunt bijvoorbeeld ook een tuinhuis combineren met een overkapping. Andere mogelijkheid is om één groot geheel te maken met verschillende ruimtes.

Alle eiken overkapping kunnen worden voorzien van geïntegreerde LED-verlichting. Dit zorgt ervoor dat u s’avonds lekker lang kunt genieten in uw eiken tuinhuis met overkapping. Daarnaast kunnen we de overkappingen voorzien van lichtstraten zodat u voldoende lichtinval in uw woning houdt.

Eiken kapschuur met pen-en-gatverbinding

De maatwerk-constructie van eikenhout wordt volledig uitgevoerd naar de wens van onze klant. De eiken sporen, die als ‘gootklossen’ uitsteken bij de zinken dakgoot, creëren een landelijke uitstraling. Door een duurzame basis van eikenhout te bouwen, is de levensduur van de constructie zeer lang en kan de kapschuur jaren dienen als stijlvolle schuur op uw erf.

Een eiken kapschuur  kan door aannemersbedrijf Wielink ook met pen-en-gat verbindingen worden uitgevoerd. Hierbij wordt de constructie van de eiken kapschuur op een authentieke wijze opgebouwd. Op de foto ziet u een voorbeeld van een eiken kapschuur constructie in eiken die volledig met pen-en-gat verbinding is uitgevoerd.

Eikenhouten gastenverblijf of poolhouse

Bouw een eiken houten gastenverblijf in de tuin en laat vrienden, familie of gasten sfeervol overnachten in een guesthouse van hout. De charme van hout in combinatie met de hoogwaardige afwerking van aannemersbedrijf Wielink, maken het verblijf in een gastenverblijf van douglas of eikenhout zeer aangenaam. Bij aannemersbedrijf Wielink kunt u terecht voor een passend advies voor de bouw van uw gastenverblijf of poolhouse. Wij nemen de wensen met u door en maken dan een passend ontwerp en prijsopgave voor u. Meer informatie over douglas buitenverblijven?

De offerte aanvraag kunt u sturen naar offertes@aannemersbedrijfwielink.nl.