Aannemersbedrijf Wielink
0525 - 690322   info@aannemersbedrijfwielink.nl   Ma - Vr : 08.00 - 18.00 | Za: 09.00 - 17.00
bouw moderne villa met lessenaarsdak

Stationskwartier & Het Onderdijks

Bouwbedrijf Wielink is gevestigd in de omgeving van Elburg. In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in de verschillende bouwspecialisaties die ons bouwbedrijf kent. Wilt u een woning of villa gaan bouwen het nieuwbouwplan Stationskwartier of Het Onderdijks? Dan is bouwbedrijf Wielink uit Doornspijk een hele goede optie voor u.

Buitenverblijf bouwen - Stationskwartier en Het Onderdijks in Kampen

Woont u in Kampen en overweegt u een prachtig eikenhouten buitenverblijf te plaatsen? Bouwbedrijf Wielink is dé specialist in het bouwen van exclusieve buitenverblijven. U kunt hierbij denken aan een: eiken tuinhuiseiken overkappingeiken kapschuurauthentieke eiken gebinten constructies. Bekijk alle er voorbeeldmodellen!

Douglas buitenverblijf

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een prachtig douglas buitenverblijf. Bent u opzoek naar een douglas tuinhuis of een vrijstaande overkapping van douglas hout, een aanbouwveranda van douglas, of wellicht een mooie authentieke douglas kapschuur. Wij maken graag een 3d ontwerp voor u! Bij ons vindt u alles onder één dak, van betonvloer tot opbouw van het buitenverblijf.