Herenhuis te Ermelo

In de gemeente Ermelo hebben wij voor familie Huitema, de bouw van dit landelijke herenhuis mogen realiseren! Wij zijn erg trots op het eind resultaat, wat wij met de klant hebben mogen bereiken. Dit herenhuis in Ermelo heeft enkele fantastische en unieke details die Wielink Villabouw graag met u wil delen.

Exclusieve houten overkapping

Bij dit prachtige herenhuis in Ermelo hebben wij een mooie klassieke aanbouwoverkapping geplaatst. Een specialiteit van aannemersbedrijf Wielink is de exclusieve houtbouwook bij dit bouwproject hebben onze vakmensen tot in de details de wensen van onze klant uitgewerkt.

Aannemersbedrijf Wielink heeft het plafond van deze houten overkapping voorzien van luxe kraalschroten. Daarnaast zijn de palen voorzien van sierlijke bewerkingen, ook de overstekklossen hebben een unieke vormgeving. Dit zorgt ervoor dat de houten aanbouwoverkapping uitstekend past bij dit herenhuis in Ermelo

Details van interieur herenhuis

Het interieur is net als ze buitenzijde voorzien van prachtige details. De vaklieden van aannemersbedrijf Wielink hebben vele uren werk gehad om alle details tot in de puntjes te kunnen uitvoeren.

In het overzicht ziet u onder andere een wandafwerking voorzien van schuifdeuren en aan beide zijdes een opbergkast. Verder ziet u de afwerking van de plafonds en van de badkamer

Meer project impressies: