De Dijkjes

Bouwbedrijf Wielink is gevestigd in de omgeving van Elburg. In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in de verschillende bouwspecialisaties die ons bouwbedrijf kent. Wilt u een woning of villa gaan bouwen op de Dijkjes in Elburg? Dan is bouwbedrijf Wielink uit Doornspijk een hele goede optie voor u.

Exclusieve houtbouw - de Dijkjes in Elburg

Woont u in Zwolle en overweegt u een prachtig eikenhouten buitenverblijf te plaatsen? Bouwbedrijf Wielink is dé specialist in het bouwen van exclusieve buitenverblijven. U kunt hierbij denken aan een: eiken tuinhuiseiken overkappingeiken kapschuur – houten bijgebouwen authentieke eiken gebinten constructies. Bekijk alle er voorbeeldmodellen!

Douglas overkapping / schuur met overkapping

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een prachtig douglas buitenverblijf. Bent u opzoek naar een douglas tuinhuis of een vrijstaande overkapping van douglas hout, een aanbouwveranda van douglas, of wellicht een mooie authentieke douglas kapschuur. Wij maken graag een 3d ontwerp voor u! Bij ons vindt u alles onder één dak, van betonvloer tot opbouw van het buitenverblijf. Ook kunt u bij aannemersbedrijf Wielink terecht voor een grote houten schuur met bijvoorbeeld een zolder of overkapping om onder te zitten.