Houten schuur

Overweegt u om een houten schuur te laten bouwen? De exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink voorziet u dan graag van de verschillende mogelijkheden.
Wij kunnen een houten schuur volledige als bouwpakket leveren, echter kunnen we deze ook voor uw plaatsen. Wij kunnen ook zorg dragen voor bijkomende werkzaamheden zoals een betonvloer en isoleren.

Houten schuur prijzen

De prijzen voor een houten schuur zijn erg afhankelijk van verschillende factoren. Met name de afmetingen en de daarvoor benodigde materialen spelen een belangrijke rol hierin.
Ook de hoeveelheid wanden, ramen en deuren hebben een grote invloed op de totaalprijs.

Enkele prijzen voor een douglas houten schuur

Basisconstructie 4000×3500 vanaf  € 1580,- (Staanders 120×120 –  douglas)
Basisconstructie 9260×4400 vanaf € 5910,- (Staanders 145×145 –  douglas)
Basisconstructie (grote schuur) 9500×5000 vanaf € 9045,- (Staanders 190×190 – douglas)
Basisconstructie (grote schuur) 15000×6000 vanaf € 16855,- (Staanders 190×190 –  douglas)

Houten schuur met overkapping

Zoals aangegeven hebben wij veel verschillende standaard modellen ter beschikking om een houten schuur met overkapping te maken. Een overkapping die u kunt gebruiken om heerlijk onder te zitten. Maar ook als carport voor uw auto’s of andere doeleinden

Schuur met carport of luifel

Bij de aanschaf van een houten schuur kunt u vaak redelijk eenvoudig een stukje overkapping meenemen, zodat het een mooie eenheid wordt. U kunt een zitje creëren maar er ook voor kiezen om alleen een luifel boven de deur te maken zodat een een droge inloop creëert.

Houten schuur bouwen

Wilt u een houten schuur kopen en zelf de montage gaan doen? Ook dan is aannemersbedrijf Wielink de perfect partij voor u, samen bespreken en tekenen we hoe uw douglas of eiken schuur op maat eruit moet zien. Vervolgens wordt het bouwpakket door een CNC-robot bewerkt en kan het geheel compleet uitgeleverd worden.

Houten schuur als bouwpakket, dus eenvoudig te monteren

Om een schuur van hout als bouwpakket goed te kunnen opbouwen, is het belangrijk dat er een duidelijk tekening bij zit. De opbouwhandleidingen die worden meegeleverd (incl. funderingsplan) zijn goed uitstekend begrijpbaar voor de meeste klanten. Belangrijk is wel dat bij het plaatsen van een bouwpakket altijd een technisch persoon aanwezig is die kan helpen met bijvoorbeeld de fundatie.

Douglas of eiken schuur met zwarte wanden

We krijgen veel aanvragen voor houten schuren waarbij er een onbehandelde constructie wordt gecombineerd met zwarte wanden. Op die manier wordt er een mooi contrast gecreëerd. Tevens zorgt het voor een authentieke uitstraling die doet denken aan oude houten, schuren die vroeger bij boerderijen veel voorkwamen.

Onbehandelde schuur met zwarte wanden

Het ontwerp en het gewenste afwerkingsniveau (casco of sleutelklaar) zijn natuurlijk ook van invloed op de uiteindelijke prijs. Daarnaast kunnen de kosten voor bijvoorbeeld de fundering van uw houten huis behoorlijk verschillend zijn. Wij kunnen u op basis van een door u aangeleverde plattegrond een goede prijsindicatie geven wat de bouwkosten van uw houten schuur worden.

Maatwerk schuur van hout laten bouwen

Een houten schuur op maat laten maken lijkt vaak veel kostbaarder dan een standaard maat. Bij onze exclusieve houtbouw betaald u geen maatwerk toeslag voor uw schuur op maat. Wij kijken welke materialen er nodig zijn voor uw houten schuur op maat en hier wordt vervolgens de prijs op berekend.

Maatwerk houten schuur laten bouwen

Wat is er leuker dan een mooie houten schuur op maat laten maken, die exact bij uw wensen aansluit. U kunt qua uitstraling veel verschillende dingen kiezen waardoor uw schuur een unieke uitstraling krijgt bijvoorbeeld: Getoogde of rechte schoren, geschaafd & gedroogd of vers-fijn bezaagd douglas / eiken. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de constructie, dakbeschot of de wanden in een kleur te laten spuiten, zodat er een mooi contrast ontstaat. Ook kunt u kiezen voor opbergzolders, trappen of een onderslag wanneer u zonnepanelen op het dak wilt plaatsen.