Houten schuur bouwen

Overweegt u om een houten schuur te laten bouwen? De exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink voorziet u dan graag van de verschillende mogelijkheden.
Wij kunnen een houten schuur volledige als bouwpakket leveren, echter kunnen we deze ook voor uw plaatsen. Wij kunnen ook zorg dragen voor bijkomende werkzaamheden zoals een betonvloer en isoleren.

Meer dan 200 standaard modellen beschikbaar!

Houten schuur op maat

Een houten schuur op maat laten maken lijkt vaak veel kostbaarder dan een standaard maat. Bij onze exclusieve houtbouw betaald u geen maatwerk toeslag voor uw schuur op maat. Wij kijken welke materialen er nodig zijn voor uw houten schuur op maat en hier wordt vervolgens de prijs op berekend.

Houten schuur op maat laten bouwen

Wat is er leuker dan een mooie houten schuur op maat laten maken, die exact bij uw wensen aansluit. U kunt qua uitstraling veel verschillende dingen kiezen waardoor uw schuur een unieke uitstraling krijgt bijvoorbeeld: Getoogde of rechte schoren, geschaafd & gedroogd of vers-fijn bezaagd douglas / eiken. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de constructie, dakbeschot of de wanden in een kleur te laten spuiten, zodat er een mooi contrast ontstaat. Ook kunt u kiezen voor opbergzolders, trappen of een onderslag wanneer u zonnepanelen op het dak wilt plaatsen.

Grote houten schuur bouwen

Ook voor de bouw van een grote houten schuur bent u bij de houtbouw van aannemersbedrijf Wielink aan het juiste adres. Wellicht overweegt u een grote houten schuur te bouwen die als werkruimte of hobbyruimte gebruikt moeten worden. Echter kunt u ook een grote schuur voor uw paarden nodig hebben. Wij voorzien u graag van het juiste advies voor de realisatie van uw grote houten schuur.

Grote houten geïsoleerde schuur bouwen

Indien u een grote werkruimte zoekt met een opslagzolder, is het verstandig om te kiezen voor een goed geïsoleerde schuur. Wij kunnen uw houten schuur isoleren volgens de normen die ook bij woningen gehanteerd worden. Op die manier weet u zeker dat uw werkruimte perfect geïsoleerd is, en voor veel doeleinden gebruikt kan worden.

Fundering houten schuur

Met een houten schuur maakt u een uitstekende keuze als het gaat om de duurzaamheid van het product. Om lang van uw houten schuur te kunnen genieten zult u wel voor een goede fundatie moeten zorgen. Het is belangrijk dat de fundering op vaste grond staat, in sommige gevallen betekend dat er met heipalen of schroefpalen gewerkt moet worden.

Houten schuur met een geïsoleerde betonvloer.

Om ervoor te zorgen dat de duurzaamheid optimaal blijft is het raadzaam om een goede borstwering onder uw houten schuur aan te brengen. Veelal wordt een geïsoleerde betonvloer door aannemersbedrijf Wielink gestort en wordt hierop vervolgens de borstwering geplaatst. Deze borstwering is een verhoging waardoor de houten gebinten en wanden vrij van de grond staan. Doordat ze droog blijven vergroot uw de levensduur van uw houten schuur enorm!