Bouw kantoor en kantine in Elburg

Aan de J.P. Broekhovenstraat 15 in Elburg heeft aannemersbedrijf Wielink een groot kantoor gebouwd. Het bestaande kantoor bleek door de enorme groei van het papierbedrijf Papyrolux veel te klein, dus werd er besloten om het H-vormig kantoor te verbouwen zodat het één grote ruimte werd.

bouw van kantoor door aannemersbedrijf wielink in elburg

Ronding in het kantoor

Aannemersbedrijf Wielink heeft in het jaar 2002 voor Papyrolux in Elburg het kantoor mogen uitbreiden.
Het kantoor wat er stond was door de groei van het papierbedrijf veel te klein geworden. Het gebouw wat er op dat moment stond had een H-vorm, daarom werd er besloten om de tussenstukken die als binnenplaats dienen, volledig bij het kantoor te betrekken.

Om het kantoor zo overzichtelijk mogelijk te houden werd één vleugel gebruikt als extra kantoorruimte en in de andere vleugel werd een groot kantine gemaakt. De oude kantine werd door aannemersbedrijf Wielink omgetoverd tot mooie vergaderruimtes, zodat er ook ruimte was voor het ontvangen van klanten en vertegenwoordigers.

Veel lichtinval door bovenramen

Omdat het prettig is om te werken in een kantoor met veel daglicht, is er voor een bijzondere vormgeving gekozen die veel lichtinval mogelijk maakt. Het bestaande kantoor was natuurlijk voorzien van een platdak, als je daar een platdak tussen zou bouwen zou het een heel donker geheel worden.

Nu is er echter gekozen voor hoge bovenramen die ervoor zorgen dat zowel in het kantoor als in de kantine altijd voldoende daglicht naar binnen komt. Dit wordt versterkt door de grote glazenpui aan de zijkant van de beide uitbouwen.

IMG_0077
bouw van kantoor door aannemersbedrijf wielink in elburg

Voorzien van grote productiehal.

Aannemersbedrijf Wielink heeft bij dit kantoor dus veel verbouwd en gebouwd. Omdat de bestaande kantine was verbouwd tot meerdere vergaderruimtes, moest er natuurlijk ook een nieuwe kantine worden gemaakt.

Deze grote papierfabriek in Elburg heeft veel personeelsleden, daarom was het vergroten van de bestaande kantine sowieso al noodzakelijk geworden. De nieuwe kantine kreeg een passende naam: ” ’t Haphuis “

Meer project impressies: