Bouw bedrijfshal met kantoor in Dronten

Aan De Boorn 1 in Dronten heeft aannemersbedrijf Wielink deze bedrijfshal mogen bouwen. Aan de voorzijde is een groot kantoor gebouwd, aan de achterzijde van het kantoor is een grote bedrijfshal waar producten geproduceerd kunnen worden. Vanaf de provinciale weg , de N307, is dit bedrijfsbouw goed te zien.

bouw bedrijfshal met kantoorruimte door aannemersbedrijf wielink in Dronten

Ronding in het kantoor

Aannemersbedrijf Wielink heeft in Dronten dit mooie bedrijfspand gebouwd.
Aan de voorzijde van deze bedrijfshal is een groot kantoor gevestigd. Dit kantoor heeft twee verdiepingen en biedt daarom veel ruimte voor personeel om te werken.

Het was voor aannemersbedrijf Wielink een uitdaging op dit bedrijfpand te bouwen, met name de rondingen aan deze kantoor ruimte vroegen om veel vakkennis. De ronding geeft dit kantoor een bijzondere uitstraling, dit is zelfs vanaf de N307 al heel duidelijk te zien.

Aftimmering van Red Cedar hout

Er is bij de afwerking van dit kantoor gekozen voor houten planken. Aannemersbedrijf Wielink heeft het kantoor daarom voorzien van enorm duurzame Western Red Cedar planken, door de enorme lange levensduur van dit houtsoort zal de kwaliteit van de gevel van dit kantoor altijd goed blijven.

Het Red Cedar zal op den duur wel langzaam iets gaan vergrijzen, maar dit is te behandelen waardoor de mooie uitstraling van Red Cedar behouden kan worden. De rechte strakke ramen zorgen voor een leuk contrast tussen een modern en rustieke design.

bouw bedrijfshal met kantoorruimte door aannemersbedrijf wielink in Dronten
bouw bedrijfshal of productiehal met kantoorruimte door aannemersbedrijf wielink in Dronten

Voorzien van grote productiehal.

Zoals u op de foto kunt zien is door aannemersbedrijf Wielink aan de achterzijde van het kantoor een enorme bedrijfshal gebouwd. Hierbij heeft aannemersbedrijf Wielink bijna alle werkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd.

Aan de zijkant zijn horizontale sandwichpanelen geplaatst, zoals u op de foto kunt zien geeft dit een strakke en moderne uitstraling. Aan de binnenzijde van de bedrijfshal heeft aannemersbedrijf Wielink een dikke gevlinderde betonvloer gestort zodat deze productiehal optimaal gebruikt kan gaan worden.

Meer project impressies: