Wielink houtbouw Almere Vogelhorst

Wielink Houtbouw is sterk in de bouw van houten huizen, tuinkantoren, houten schuren, kapschuren en overkappingen. Wielink houtbouw Almere Vogelhorst geeft u een gedegen advies en bekijkt met u de beste mogelijkheden voor de realisatie van uw houtbouw project!

Aanbouw carport overkapping laten bouwen in Almere Vogelhorst

Wilt u een mooie houten carport laten bouwen? De exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink hebt u graag verder om een carport op maat te maken, die perfect bij al uw wensen aansluit. Wij hebben een overzicht gemaakt van veel verschillende soorten houten carports, om een idee te geven wat de mogelijkheden zijn.

Schuur met carport

Wellicht heeft u naast een carport ook nog een houten schuur nodig om spullen in op te ruimen. U kunt ervoor kiezen om van deze verschillende benodigdheden één geheel te maken. Daardoor krijgt u een schuur met carport die een absolute eenheid zijn, waardoor u rust en ruimte in uw omgeving houdt.

Houten schuur met overkapping bouwen in Almere Vogelhorst

Wilt u een mooie  houten schuur laten bouwen? Wielink houtbouw geeft u hierin graag een passend advies. Als u een houten schuur gaat kopen is het belangrijk om een goede afweging te maken met wat voor u belangrijk is aan een schuur van hout.

Wij kunnen uw houten schuur geheel op maat aanleveren, ook kunt u de schuur door aannemersbedrijf Wielink laten bouwen. Constructies kunnen met authentieke verbindingen gemaakt worden waardoor uw schuur met overkapping een prachtig uitstraling krijgt

Houten schuur met inpandige luifel

Bij het maken van een ontwerp door Wielink Houtbouw, kunt er voor kiezen om een inpandige luifel of een zolder toe te passen in uw houten schuur. Wielink houtbouw Almere Vogelhorst werkt met name met Douglas of eiken constructies. 

Fundering of betonvloer laten maken in Almere Vogelhorst

Wielink houtbouw adviseert u graag over de beste manier van funderen, passend bij u situatie en locatie. De afwegingen hierin kunnen heel verschillend zijn, echter is het verstandig om te kijken wat noodzakelijk is voor het plaatsen van uw buitenverblijf.

Van bouwpakket tot montage

Veelal worden de buitenverblijven helemaal als prefab bouwpakket bij de klant aangeleverd. Echter kan Wielink houtbouw ook ondersteunen bij de montage, of de montage volledig verzorgen.