Eikenhouten bijgebouwen

Aannemersbedrijf Wielink is specialist op het gebied van het realiseren van eikenhouten bijgebouwen. Hierbij kunt u denken aan een mooie carport of terrasoverkapping of bijvoorbeeld een prachtig luxueus poolhouse. Aannemersbedrijf Wielink maakt al uw eikenhouten bijgebouwen op maat!

eiken of douglashouten carport laten maken door aannemersbedrijf Wielink

Eikenhouten carport

Wellicht bent u van plan om een mooie carport van eiken of douglas hout te laten bouwen. Het kan hier gaan om een eikenhouten carport die ervoor zorgt dat uw auto of andere spullen droog staan.

U kunt ervoor kiezen om de eikenhouten carport voor een deel dicht te zetten zodat er een soort garage ontstaat. Een eikenhouten garage is natuurlijk gewoon een eikenhouten carport met een aantal wanden erin en een brede garage deur. Wij kunnen de carports van eiken of douglas hout voor u op maat maken. Dat betekent dat wij ook grote overspanning zoals u hiernaast kunt zien, gemakkelijk kunnen overbruggen.

Eikenhouten terrasoverkapping

Wilt u langer genieten van de mooie avonden? Wellicht is dan een eikenhouten terrasoverkapping van aannemersbedrijf Wielink uw uitkomst. Een eikenhouten terrasoverkapping biedt u de mogelijkheid om heerlijk droog te kunnen zitten. Het biedt u naast beschutting voor de regen ook beschutting als uw terras omringt is met bijvoorbeeld eikenbomen.

Een eikenhouten terrasoverkapping is enorm duurzaam. Dit komt omdat het een heel hard houtsoort is. Dit is een voordeel, want dat betekent dat het weinig onderhoud nodig heeft en heel lang mee gaat. Een eikenhouten terrasoverkapping kan worden aangebouwd, maar er kan ook gekozen worden voor een vrijstaande eikenhouten terrasoverkapping.

Eiken overkapping met lichtstraat of lichtkoepel laten maken door aannemersbedrijf Wielink
eikenhouten terrasoverkapping laten maken door aannemersbedrijf Wielink

Eikenhouten veranda

Een eikenhouten veranda aan uw woning monteren? Wellicht bent u opzoek naar een duurzame veranda met een karakteristieke uitstraling. Juist dan is een prachtige eiken of douglas houten veranda een prachtige toevoeging voor uw buitenleven. Bij aannemersbedrijf Wielink heeft u veel mogelijkheden op het gebied van eikenhouten veranda’s.

Indien uw terrasoverkapping aan de woning wordt gebouwd, kan het ervoor zorgen dat de lichtinval hierdoor minder wordt. Om ervoor te zorgen dat het dak van de eikenhouten veranda alsnog genoeg daglicht doorlaat kunt u ervoor kiezen om in het dak met polycarbonaat platen of met glas te werken. Op die manier heeft u een rustieke eikenhouten veranda om heerlijk onder te zitten en komt er nog voldoende daglicht in uw woning.

Eikenhouten bijgebouwen

Aannemersbedrijf Wielink is specialist in het bouwen van eikenhouten bijgebouwen. U kunt hierbij denken aan een eikenhouten gastenverblijf, een eikenhouten buitenverblijf of bijvoorbeeld een bed en breakfast.

De eikenhouten bijgebouwen worden vaak afgestemd op de style van de woning. In overleg met de specialisten van aannemersbedrijf Wielink kunnen wij voor u een prachtig eikenhouten bijgebouw uittekenen en voor u bouwen.
In een adviesgesprek denken wij graag mee over de plannen voor uw unieke en rustieke eikenhouten bijgebouw.

Bed & breakfast / B&B "Onder de Kappe" in Oosterwolde (gem. Oldebroek) gebouwd door aannemersbedrijf Wielink uit Doornspijk
eikenhouten tuinhuis laten bouwen door aannemersbedrijf wielink

Eikenhouten tuinhuis

Wilt u in uw tuin een prachtig eikenhouten tuinhuis neerzetten? Dan bent u bij aannemersbedrijf Wielink aan het juiste adres. Met een tuinhuis van eikenhout geeft u uw tuin een absolute meerwaarde. De rustieke en robuuste uitstraling van de eikenhouten gebinten zorgen voor een prachtige uitstraling.

Een eikenhout tuinhuis kunt u gebruiken als berging, of om bijvoorbeeld heerlijk in te zitten. Indien u er bijvoorbeeld een kantoorruimte of mancave van maakt, kan de ruimte volledig geïsoleerd worden. Daarnaast kunt u aan het tuinhuis een mooie overkapping zetten zodat u ook nog de ruimte heeft om lekker te loungen.

Eikenhouten poolhouse

Wellicht overweegt u een mooi zwembad aan te schaffen met een bijbehorend eikenhouten poolhouse. In uw eikenhouten poolhouse kunt een mooie ruimte maken met een prachtige bar, om zo af en toe wat familie, vrienden of kennissen uit te nodigen. Een eikenhouten poolhouse geeft uw tuin een luxueuse en bovenal warme uitstraling.

Wij kunnen naast onze standaard modellen ook eikenhouten poolhouses op maat maken. Misschien is het voor u belangrijk om aparte ruimtes te creëren waar u bijvoorbeeld de pompen van het zwembad vorstvrij kunt neerzetten.
Aannemersbedrijf Wielink denkt graag met u mee om tot een prachtig en gebruiksvriendelijke poolhouse ontwerp te komen. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden door te nemen.

Eikenhouten poolhouse laten bouwen door houtbouw aannemersbedrijf wielink

Meer impressies

Zoals aangegeven heeft aannemersbedrijf Wielink veel ervaring met het bouwen van eikenhouten veranda’s of eikenhouten bijgebouwen.
Hieronder vindt u enkele opgeleverde eikenhouten maatwerken. Voor meer beeldmateriaal kunt u contact met ons opnemen.