Woningbouw

Aannemersbedrijf Wielink heeft veel ervaring op het gebied van woningbouw.
Omdat er vele soorten woningen zijn hebben wij een overzicht voor u gemaakt met de meest voorkomende woning-types. Bouwbedrijf Wielink bouwt ook graag aan het huis van uw dromen!

Schuurwoning laten bouwen

Bij de Rood voor Rood regeling (RvR) is het mogelijk om een nieuwe woning in het landelijk gebied te bouwen. In ruil daarvoor moet onder meer een aanzienlijke oppervlakte aan schuren gesloopt worden. Het doel hiervan is het verbeteren van de ruimtelijke kwaliteit.

Onze afdeling woningbouw informeert u graag over de mogelijkheden en de eisen bij het bouwen van een rood- voor- rood woning. Vaak is het belangrijk dat een landelijk karakter terug te vinden is in uw woning. Daarom moeten er details uit de oude situatie worden verwerkt in de woning. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een rood- voor- rood woning met een asymmetrisch dak (kap schuur) of potdeksel werk aan de zijkanten van de woning.

villa laten bouwen door aannemersbedrijf wielink

Landelijke villa

Als het gaat om exclusieve landelijke villabouw vindt u in aannemersbedrijf Wielink een uitstekende bouwpartner. Wij vinden het een uitdaging om landelijke villa’s te bouwen die uniek en exclusief zijn. Hierbij kunt u  deskundige en  innovatieve ideeën en oplossingen van ons  verwachten, om uw landelijke droom villa te kunnen realiseren.

Met al onze ervaring op het gebied van woning- en villabouw kunnen wij voor onze klanten het wezenlijke verschil maken. Aannemersbedrijf Wielink staat  bekend om op uw ideeën door te gaan, waar andere bouwbedrijven stoppen.