Woningbouw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

rietgedekte villa laten bouwen door aannemersbedrijf Wielink

Rietgedekte villa in Epe

Aan de Papenstraat 18 in Epe heeft aannemersbedrijf Wielink deze mooie rietgedekte villa mogen bouwen. Er stond een kleine boerderij, deze is in tact gebleven maar dus volledige om gebouwd tot luxe rietgedekte villa. De oppervlakte van de woning werd hierbij maar liefst drie keer zo groot!

Aannemersbedrijf Wielink heeft een overzicht gemaakt van enkele prachtige details van deze rietgedekte villa.

Landelijke villa in Ermelo

In de gemeente Ermelo hebben wij voor een familie, de bouw van deze prachtige landelijke villa mogen realiseren! Wij zijn erg trots op het eind resultaat, wat wij met de klant hebben mogen bereiken.

Voor aannemersbedrijf Wielink geldt de bouw van deze villa nog altijd als één van de uitdagendste project die wij hebben gehad. Wij hopen dat u kunt geniet van dit bijzondere stuk vakmanschap!

landelijke villa bouwen woningbouw aannemersbedrijf wielink
Een huis of woning laten bouwen in Barneveld door aannemersbedrijf Wielink

Herenhuis in Ermelo

Voor de familie Huitema uit Ermelo hebben wij dit prachtige herenhuis mogen bouwen. Het herenhuis is gebouwd op “Het Trefpunt” in Ermelo, dit is een nieuw woongebied waar naast veel projectontwikkeling ook veel nieuwe woningen zijn gebouwd, waaronder dus dit mooi herenhuis.

Dit prachtige huis heeft veel mooie details die aannemersbedrijf Wielink graag met u wil delen!

Modern herenhuis in Wezep

Voor de familie Treep hebben wij aan de Jan van Schaffelaerstraat 1 in Wezep, dit moderne herenhuis mogen bouwen. Een grote woning met een opvallende hoogte en met bijzonder veel leuke details.

Aannemersbedrijf Wielink heeft een aantal details voor u op een rijtje gezet zodat u meer over dit moderne herenhuis te weten komt.

Bouwen van modern herenhuis door aannemersbedrijf Wielink
woningbouw te Dronten

Bouw vrijstaande woning in Dronten

Aannemersbedrijf Wielink heeft de eer mogen ontvangen om voor familie Jordaan deze woning  in  Dronten te realiseren. De woning heeft een moderne, unieke en vooral prachtige uitstraling, met ontzettend veel bijzondere details.

Woonboederij in Doornspijk

In Doornspijk hebben wij voor de familie Westhuis deze prachtige woonboerderij mogen bouwen. Deze woning met boerderij stijl werd gebouwd al vervanging van een oude boerderij.

Gelukkig zijn er nog veel karakteristieke elementen behouden gebleven tijdens het ontwerpen van deze woonboerderij. Aannemersbedrijf Wielink laat u in dit overzicht wat mooie details zien van deze woonboerderij.

Woonboerderij laten bouwen door aannemersbedrijf Wielink
landelijke woning laten bouwen op molenbeek in nunspeet

Landelijke vrijstaande woning in Nunspeet

Aan de Waterlandsweg in Nunspeet hebben wij deze prachtige landelijke vrijstaande woning voor familie van Pijkeren mogen realiseren! Deze woning heeft een mooie landelijke stijl die heel mooi past bij de omgeving waar de woning gebouwd is. Aannemersbedrijf Wielink heeft wat leuke details van deze woning op een rijtje gezet.

Modern herenhuis in Wezep

Voor de familie Treep hebben wij aan de Jan van Schaffelaerstraat 1 in Wezep, dit moderne herenhuis mogen bouwen. Een grote woning met een opvallende hoogte en met bijzonder veel leuke details.

Aannemersbedrijf Wielink heeft een aantal details voor u op een rijtje gezet zodat u meer over dit moderne herenhuis te weten komt.

Bouwen van modern herenhuis door aannemersbedrijf Wielink
rood voor rood woning bouwen aannemersbedrijf of bouwbedrijf Wielink

Rood voor Rood woning in Doornspijk

Bij de Rood voor Rood regeling (RvR) is het mogelijk om een nieuwe woning in het landelijk gebied te bouwen. In ruil daarvoor moet onder meer een aanzienlijke oppervlakte aan schuren gesloopt worden.

Dit bouwproject heeft dan ook veel landelijke details wat deze rood voor rood woningen ook weer bijzonder maken.

Meer project impressies:

Vakkundig bouwen vraagt om een echte bouwspecialist!
Bij aannemersbedrijf Wielink staat u als klant altijd centraal tijdens het gehele bouwtraject.Wij voorzien u graag van een deskundige bouwadvies.

Betonvloer storten in Elspeet

Woningbouw in Ermelo

Productiehal in Buddinghuizen

Productiehal in Buddinghuizen