Uitbreiden van ligboxenstal

In Dalfsen heeft aannemersbedrijf Wielink een kelder onder een praktijkruimte mogen bouwen, deze kelder dient als extra woonruimte en heeft kamers die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als kantoor.

prefab betonkelder laten storten in zwolle door aannemersbedrijf bouwbedrijf wielink

Het fundament voor de mestkelder

Een goede fundering onder een kelder is natuurlijk van cruciaal belang. In Dalfsen bleek nodig om er bronbemaling te plaatsen, om er voor te zorgen dat de fundering kon worden uitgegraven.

Na het uitgraven en uitvlakken van de grond, konden we de benodigde bekisting voor de betonvloer plaatsen. Zoals u op de foto kunt zien is er is er een mooie strakke betonvloer gestort en deze is door aannemersbedrijf Wielink ook meteen gevlinderd. Dat betekend dat de toplaag door het schuren,  slijtvast en waterdicht wordt.

Storten van de kelderwanden

In tegenstelling met eerder gemaakte kelders hebben wij hier gekozen om te werken met prefab wanden. Deze wanden worden op maat aangeleverd en zijn vervolgens makkelijk op de locatie te monteren.

Vervolgens kon het bouwteam van aannemersbedrijf Wielink eenvoudig de wanden vol beton storten. Het grote voordeel van deze manier van het onder kelderen van een woning of praktijkruimte is allereerst een kostenbesparing en daarnaast zorgt het voor een snellere doorloop tijd waardoor projecten eerder kunnen worden opgeleverd.

kelder bouwen of storten betonkelder in barneveld met aannemersbedrijf Wielink

Meer project impressies

Hieronder vindt u een volledige fotoserie van de bouw van deze mestkelder in Doornspijk