Aannemersbedrijf Wielink
0525 - 690322   info@aannemersbedrijfwielink.nl   Ma - Vr : 08.00 - 18.00 | Za: 09.00 - 17.00

Onze bouwspecialiteiten

Vakkundig bouwen vraagt om een echte bouwspecialist!
Bij aannemersbedrijf Wielink staat u als klant altijd centraal tijdens het gehele bouwtraject.
Wij voorzien u graag van een deskundige bouwadvies.

Woningbouw

landelijke villa bouwen woningbouw aannemersbedrijf wielink

Aannemersbedrijf Wielink is dé specialist in het bouwen van woningen. Wij hebben veel ervaringen met het bouwen van vrijstaande huizen en villa’s. Mogen wij ook uw droomhuis bouwen?

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw aannemersbedrijf Wielink

Aannemingsbedrijf Wielink helpt u graag om te bouwen aan de toekomst van uw bedrijf! Wij hebben ervaringen met het (ver)bouwen van: kantoorpanden, bedrijfsgebouwen, productiehallen, scholen en zelfs kerken.

Kelderbouw

betonkelder wielink

Extra ruimte onder uw woning? Aannemingsbedrijf Wielink heeft veel projecten voltooid waarbij er onder een woning een kelder is gestort. Maar ook hebben wij ervaring met het storten van mestkelders voor bijvoorbeeld kalverschuren.

Agrarische bouw

agrischebouw in barneveld door bouwbedrijf Wielink

Wilt u uw veestapel uitbreiden? Wellicht moet hiervoor uw stal worden vergroot, of moet er zelfs een extra stal of schuur worden gebouwd. Als agrariër kunt u ook bij ons terecht voor het  vergroten of bouwen van een koel- en vries opslag.

Neem nu contact op

usp
  • Voor een gratis bouwadvies
  • Voor een vrijblijvende offerte
  • Voor overige vragen

Verbouw & Renovatie

verbouwing door aannemersbedrijf Wielink uit doornspijk

Uw woning verbouwen of vergroten? Het kan hier gaan om een uitbouw of een erker, maar u  kunt hierbij ook denken aan het veranderen van uw woning- indeling. Wij voorzien u graag van een passend en deskundig bouw advies.

Restauratie

Restauratie aannemersbedrijf Wielink

Heeft u een monumentaal pand waarbij er onderdelen gerestaureerd moeten worden? Restaureren van monumenten en gebouwen eist veel inzicht, deskundigheid en vakkennis.Wij delen graag onze jarenlange ervaring met u! 

Machinale timmerfabriek

timmerwerkplaats

In onze hypermoderne timmerfabriek maken wij veel onderdelen prefab. Hierbij kunt u denken aan dakkapellen, ramen, deuren, kozijnen, trappen en  luiken. Dit betekent dat we sneller en effectiever kunnen werken op de bouwplaats.

Onderhoud

Gratis bouwadvies aanvragen

Door gebouwen goed te onderhouden kunt u veel geld besparen. Door uw woning of bedrijfsgebouw goed te onderhouden, voorkomt u grotere financiële schades die zouden kunnen ontstaan door achterstallig onderhoud. KIJK FF HIERNAAR

De klanten van aannemersbedrijf Wielink aan het woord:

Huidige projecten

Hier vindt u alle projecten waar aannemersbedrijf Wielink op dit moment aan het bouwen is. Wij proberen de pagina’s met deze bouwwerkzaamheden continue bij te houden, zodat u kunt zien wat de vorderingen zijn van onze bouwprojecten.