Plan Molenbeek in Nunspeet!

De gemeente Nunspeet is gestart met de bouw van de eerste fase van plan Molenbeek!
Plan Molenbeek lig aan de noordoostkant van Nunspeet, het is een prachtige landelijke omgeving vandaar ”lekker groen wonen”

In de bouwproject zijn er een heel aantal vrije kavels te beschikking om een woning te bouwen die aan uw wensen voldoet. Uw eigen ontwerp moet wel voldoen aan de ruimtelijke eisen van de gemeente Nunspeet. Aannemersbedrijf Wielink helpt u graag bij het ontwikkelen en het bouwen van uw droomwoning

Een vrije kavel kopen op plan Molenbeek

De gemeente Nunspeet heeft op plan Molenbeek een heel aantal vrije bouwkavels vrijgegeven waar mensen uit de omgeving van Nunspeet hun eigen droomhuis kunnen bouwen. Hiervoor heeft de gemeente een handig overzicht gemaakt van alle kavels die op dit moment in de verkoop staan! Indien u al een optie heeft op een kavel of graag wilt weten wat ongeveer de kosten zijn voor het bouwen van een woning op Molenbeek, kan aannemersbedrijf Wielink uit het naastgelegen Doornspijk u hier meer over vertellen.

Wij zullen binnenkort voor particulieren beginnen met de bouw van de eerste woningen op Molenbeek. Wilt u graag weten wat het kost om uw woning te laten bouwen door aannemersbedrijf Wielink? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij helpen u verder!

Een woning bouwen op Molenbeek in Nunspeet

Als het gaat om exclusieve landelijke villabouw vindt u in aannemersbedrijf Wielink een uitstekende bouwpartner. Wij vinden het een uitdaging om unieke en luxueuze woningen of villa’s te bouwen op dit nieuwe bouwplan in Nunspeet.

U kunt van aannemersbedrijf Wielink deskundige en innovatieve ideeën en oplossingen verwachten, zodat wij voordelig en maar ook iets kunnen bouwen wat volledig bij uw wensen zal aansluiten! Wij hebben enkele afgeronde projecten voor u op een rijtje gezet.

Inspiratie opdoen voor de bouw van uw woning op Molenbeek?

Aannemersbedrijf Wielink heeft in de loop van de jaren tientallen woning gebouwd in de omgeving van Nunspeet. Wij hebben aan de Waterweg 71 in Nunspeet een prachtige notariswoning mogen bouwen, dit project ligt een aantal straten achter het nieuwe bouwplan Molenbeek. Dit is qua omgeving bijna identiek aan Molenbeek, daarom kunt u wellicht wat inspiratie opdoen voor de bouw van uw eigen woning.

landelijke woning laten bouwen op molenbeek in nunspeet
Arend-Jan

Wij staan voor uw klaar!

Aannemersbedrijf Wielink bestaat alweer ruim vijftien jaar! In al deze jaren hebben wij onze kennis op het gebied van woningbouw mogen etaleren. Binnen ons aannemingsbedrijf vinden wij de grote betrokkenheid ten opzichte van onze klanten het belangrijkst.

Een groot voordeel van ons bouwbedrijf is dat we in een breed spectrum actief zijn, zodat bij alle projecten gerelateerde zaken en werkzaamheden aan bod komen. Dit zorgt voor heel veel vakkennis binnen ons bouwteam, dat betekend vaak dat wij hierdoor beter en vaak ook sneller kunnen bouwen. Kortom aannemersbedrijf Wielink voorziet u graag van advies voor de bouw van uw woning op Molenbeek in Nunspeet!