Dakkapel of dakopbouw laten plaatsen?

Wilt u meer ruimte in uw zolder? Bij aannemersbedrijf Wielink hebben wij een passende oplossingen zodat u meer ruimte in uw woning creëert. Hierbij kunt u denken aan een dakkapel of bijvoorbeeld een dakopbouw. Wij kunnen in onze timmerwerkplaats een prefab dakkapel maken, die wij op locatie binnen één dag monteren.

prefab dakkapel op maat gemaakt

Dakkapellen in veel verschillende soorten en maten!

Misschien heeft u al wel eens over het plaatsen van een dakkapel, er zijn dan een tal van mogelijkheden zoals een zinken -, houten- of kunststof dakkapel.
Afhankelijk van uw type woning kunt u in overleg met onze deskundige een passend ontwerp maken voor de dakkapel op uw woning.

Dakkapellen kunnen dus van verschillende materialen worden gemaakt, maar daarnaast kunt u zelf ook het juiste formaat en de gewenste uitstraling van uw dakkapel bepalen. Aannemersbedrijf Wielink maakt de dakkapellen in onze timmerwerkplaats volledig prefab zodat er op locatie binnen één dag een dakkapel op uw woning staat.

Kosten van een dakkapel

Belangrijke aspecten die de kosten van een dakkapel bepalen zijn: materiaal – formaat dakkapel – uitvoering van het dakkapel – type raamkozijnen – toegankelijkheid van de woning. Een standaard dakkapel is natuurlijk makkelijker en sneller te maken dan een exclusief maatwerk dakkapel, daarom zal er per situatie worden gekeken welke dakkapel qua uitstraling en budget het best bij uw wensen aansluit.

Om een idee te krijgen van de kosten voor een dakkapel op uw bestaande woning is het verstandig om een offerte aan te vragen via offerte@aannemersbedrijfwielink.nl. Een vakspecialist zal u verder helpen en u een passende/scherpe offerte maken voor de dakkapel of dakkapellen die aan uw wensen voldoen.

Een dakopbouw laten plaatsen, of een dakrenovatie?

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op uw zolder enorm veel ruimte extra te creëren. In dat geval is een dakopbouw een hele goede oplossing, met een dakopbouw wordt er over een groot deel of over het gehele dak een verhoging/dakopbouw gemaakt. Hierdoor ontstaat er veel extra leefruimte op uw zolder. Een dakopbouw hebben wij regelmatig toegepast in wat oudere rijtjes woningen waar de zolders relatief laag waren.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u dak toe is aan een grondige renovatie! Ook voor een dakrenovatie bent u bij aannemersbedrijf Wielink aan het goede adres, wij vervangen u bestaande dak deels of helemaal voor een dak wat voldoet aan de eisen van deze tijd.

huidige projecten aannemersbedrijf wielink

Waar plaatsen wij dakkapellen en dakopbouwen?

Doornspijk ☆ Elburg ☆ tHarde ☆ Oldebroek ☆ Nunspeet ☆ Oosterwolde ☆ Biddinghuizen ☆ Hulshorst ☆ Dronten ☆
Wezep ☆ Zwolle ☆ Elspeet ☆ Hierden ☆ Kampen ☆ Epe ☆ Harderwijk ☆ Hattem ☆ Ermelo ☆
Swifterband ☆ Ijsselmuiden ☆ Uddel ☆ Heerde ☆ Wapenveld ☆ Zeewolde ☆ Nijkerk ☆
Hasselt ☆ Dalfsen ☆ Apeldoorn ☆ Barneveld ☆ Almere Haven ☆
Almere Buiten ☆ Almere Stad ☆ Almere Poort ☆ Putten ☆