Kelderbouw

Aannemersbedrijf Wielink heeft veel ervaring met het bouwen van betonkelders. Hierbij kunt u denken aan een parkeerkelder, woonkelder of prefabkelders onder uw woning of villa.

Daarnaast heeft aannemersbedrijf ervaring met de bouw van agrarische stallen, waarbij mestkelders gestort zijn. De kelderbouw van aannemersbedrijf Wielink heeft veel ervaring, wij helpen u dan ook graag met de realisatie van uw kelder en woning of schuur.

Parkeerkelder onder woning of villa laten bouwen

Wellicht wilt u een woning laten bouwen met daaronder een parkeerkelder voor één of meerdere auto’s. Het grootste voordeel van een parkeerkelder onder de woning of villa is natuurlijk dat u aan het oppervalk ruimte bespaard. Daarnaast is de kelder goed te gebruiken om bijvoorbeeld hobby matig aan oude auto’s te sleutelen. Met een parkeerkelder creeer je veel extra ruimte onder de woning die ook uitstekend als bergruimte gebruikt kan worden.

De kelderbouw van aannemersbedrijf Wielink geeft u graag meer informatie over de realisatie van uw parkeerkelder.

Kelder onder huis / woonkelder

Het bouwen van een kelder onder uw huis levert flink wat extra ruimte op. Uit onze ervaring blijkt de deze ruimte veelal wordt benut als hobbyruimte, fitnessruimte, of een ruimte waar uw kinderen lekker kunnen ontspannen met vrienden of vriendinnen. Daarnaast kan de kelder perfect worden gebruikt voor het plaatsen van warmtepompen of een pelletkachel met buffertank.

Een woonkelder onder uw woning zorgt voor een aanzienlijke vergroting van u leefruimte. Aan het oppervalk is de woning dan welliswaar even groot, maar onder de woning kunnen vaak meerdere slaapkamers gerealiseerd worden. Bij het bouwen van een kelder is het belangrijk dat deze waterdicht is. Door de jarenlange ervaring op het gebied van kelderbouw kunnen wij op een vakkundige manier aan deze belangrijke eisen voldoen.

Prefab kelder bouwen

Indien er een relatief standaard rechthoekige kelder geplaatst dient te worden onder de woning, kan de kelderbouw van aannemersbedrijf Wielink ook een prefab kelder aanbieden.
Een prefab kelder is niets anders dan een waterdichte betonkelder die kant en klaar wordt aangeleverd en geplaatst.

De prefab betonkelders worden vaak geplaatst onder woningen om bijvoorbeeld de technische ruimte voor de warmte pomp te installeren. Daarnaast is er vaak nog genoeg ruimte voor wat huishoudelijke artikelen of consumptie goederen op voorraad te zetten. De kelderbouw van aannemersbedrijf Wielink informeert u graag over de verschillende mogelijkheden bij de bouw van een woning of huis met prefab kelder.

Betonkelders

Het bouwen van een kelder kan uw woning flink wat extra ruimte opleveren. Uit onze ervaring blijkt de deze ruimte veelal wordt benut als hobbyruimte, fitnessruimte, of een ruimte waar uw kinderen lekker kunnen ontspannen met vrienden of vriendinnen.

Bij het bouwen van een betonkelder is het heel belangrijk om in sommige situatie te kiezen voor extra daglicht. Bij het bouwen van een kelder is het belangrijk dat deze waterdicht is. Door de jarenlange ervaring die aannemersbedrijf Wielink heeft kunnen wij op een vakkundige manier aan deze belangrijke eisen voldoen.

kelder bouwen of storten betonkelder in barneveld met aannemersbedrijf Wielink
kelder bouwen of storten betonkelder in barneveld met aannemersbedrijf Wielink

Prefab kelder totale kosten / prijs

Wilt u een prefab kelder laten bouwen? Dan is het verstandig om bij een specialist als bouwbedrijf Wielink naar de mogelijkheden en belangrijke eisen te vragen. Wat is de prijs van een prefab kelder bouw? dit is per situatie natuurlijk verschillend, de prijzen van prefab kelders worden bepaald aan de hand van: grootte, benodigde sterkte en op welke grondsoort moet de prefab kelder worden gebouwd.

Het is wel gemakkelijk om uw een persoonlijk prijs voor een prefab kelder te ontvangen. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte opvragen.

kelder bouwen of storten betonkelder in barneveld met aannemersbedrijf Wielink

Mestkelder / Gierkelder storten

Naast betonkelders hebben wij ook ervaring met het bouwen van mestkelders. Deze mestkelders (ook wel gierkelders genoemd) kunnen bijvoorbeeld bedoeld zijn voor varkensstallen, kalverenstallen, melkveestallen, etc. Bij mestkelders is het belangrijk dat deze voldoen aan de normen die ervoor moeten zorgen dat de mestkelder in goede staat blijven gedurende de tientallen jaar die u deze hoopt te gebruiken.