Vakantiehuisje kopen

Heeft u plannen om een vakantiehuisje te kopen op de Veluwe, zodat
u heerlijk tot rust kunt komen, midden in de prachtige natuur die de Veluwe u biedt?
Aannemersbedrijf Wielink bouwt te Ermelo  in opdracht van een aantal particulieren deze vakantiehuisjes. Wij zijn binnen dit project alleen verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van de vakantiehuisjes.

Aangezien sommige particulieren twee kavels bezitten, zijn ze bereidt om elke kavel beschikbaar te stellen voor geïnteresseerden. Indien u interesse heeft kunnen wij u hier meer informatie over verstrekken.

Een vakantiehuisje kopen op de Veluwe! (eigen grond)

Aan de Haspel 29 in Ermelo liggen 6 kavels waarop deze ruime, stenen,  moderne vakantiehuisjes gebouwd gaan worden. Er is een kaveloppervlakte vanaf 350 m2. Hiervan zal ongeveer 75 m2 worden voorzien van een stenen vakantiehuisje. Bij aankoop bent u volledige grondeigenaar!

Al beschikbaar vanaf €129.500,- incl. BTW.

Het eventueel onder kelderen van de recreatiewoning is mogelijk.

De recreatiewoning mag het hele jaar door gebruikt worden.

Waarom op de Veluwe een vakantiehuisje kopen?

Het voordeel van een vakantiehuisje op de Veluwe is natuurlijk dat de omgeving er een stuk rustiger is dan in de drukke steden. In het bosrijke Ermelo kunt u tijdens uw wandeling of uw fietstocht zomaar een grazend edelhert tegen komen. Een vakantiehuisje op de Veluwe kopen, betekent dat u kunt gaan genieten van de mooie en bijzondere flora en fauna die de natuur in Ermelo u biedt.

vakantiewoning kopen op de veluwe
vakantiewoning kopen op de veluwe

Vakantiehuisje met een ruime woonkamer

Bij het kopen van een vakantiehuis is het belangrijk om goed naar de inrichting van de woning te kijken. Aannemersbedrijf Wielink heeft ervoor gekozen om de woonkamer van deze recreatiewoning van veel ramen te voorzien. Het voordeel hiervan is dat er veel lichtinval in het vakantiehuisje komt, waardoor de binnenruimte extra groot en ruimtelijk lijkt. Daarnaast heeft u vanuit uw woonkamer een prachtig uitzicht op een mooie ruime tuin. Met de openslaande deuren kunt u eenvoudig het terras bij uw woonkamer betrekken.

 Wij kunnen de hele indeling gemakkelijk naar uw wensen aanpassen!

vakantiewoning kopen op de veluwe

Vakantiehuisje met een ruime keuken

Het is natuurlijk prettig als alle delen van de woning voldoende lichtinval hebben, met name de keuken.
Daarom heeft aannemersbedrijf Wielink tijdens het ontwerpen van deze vakantiehuisjes, een langwerpig raam geplaatst in de zijmuur. Het daglicht zorgt ervoor dat u op een prettige manier kunt koken. Daarnaast zorgt het voor een huiselijke sfeer als u aan tafel zit te eten met uw familie of vrienden.

vakantiewoning kopen op de veluwe

Een vakantiehuisje met maar liefst vijf slaapplaatsen!

Dit vakantiehuisje op de Veluwe is voorzien van maar liefst drie slaapkamers.
Allereerst is er een grote slaapkamer waar een ruim tweepersoonsbed kan staan. U kunt hier in alle rust ontwaken en genieten van het prachtige vogel getjilp dat er hoorbaar zal zijn vanuit het Ermelose bos.

De recreatiewoning in Ermelo heeft naast deze grote kamer ook nog een slaapkamer voor twee personen en een slaapkamer voor een eenpersoonsbed. Daardoor kunt u gemakkelijk met minimaal vijf mensen in de recreatiewoning uw vakantie vieren. Daarnaast kunt u in een eventuele kelder ook extra slaapplekken creeëren

Vakantiehuis met twee badkamers

De recreatiewoning is voorzien van twee aparte badkamers. Beide badkamers zijn voorzien van douche en wastafel. In de grotere badkamer is ruimte voor een toilet en eventueel uw wasmachine en droger. De indeling van de binnen muren van dit hele vakantiehuisje kunt u zelf naar u wenssen aanpassen

Vraag nu meer informatie aan over dit unieke bouwproject!

vakantiewoning kopen op de veluwe

Meer project impressies:

Wellicht bent u nu van plan om een recreatiewoning te kopen op de Veluwe?
Neem contact met ons op zodat wij u in contact kunnen brengen met de grondeigenaren!