Aannemersbedrijf Wielink
0525 - 690322   info@aannemersbedrijfwielink.nl   Ma - Vr : 08.00 - 18.00 | Za: 09.00 - 17.00
kelderbouw aannemersbedrijf wielink

Kelderbouw Copy

Aannemersbedrijf Wielink heeft veel ervaring met het bouwen van kelders en onder bijvoorbeeld woonhuizen, villa’s of stallen. Hierdoor kunnen wij u voorzien van goede adviezen en kunnen wij onze ervaringen met u uitwisselen. Wellicht wilt u een kelder bouwen voor het verlenen van mantelzorg. Wij voorzien u in alle gevallen van een deskundig advies op het gebied van kelderbouw.

kelder bouwen of storten betonkelder in barneveld met aannemersbedrijf Wielink

Prefab kelder bouwen

Wilt u een prefab kelder laten bouwen? Dan is het verstandig om bij een specialist als bouwbedrijf Wielink naar de mogelijkheden en belangrijke eisen te vragen. Wat is de prijs van een prefab kelder bouw? dit is per situatie natuurlijk verschillend, de prijzen van prefab kelders worden bepaald aan de hand van: grootte, benodigde sterkte en op welke grondsoort moet de prefab kelder worden gebouwd.

Het is wel gemakkelijk om uw een persoonlijk prijs voor een prefab kelder te ontvangen. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte opvragen.

Betonkelders

Het bouwen van een kelder kan uw woning flink wat extra ruimte opleveren. Uit onze ervaring blijkt de deze ruimte veelal wordt benut als hobbyruimte, fitnessruimte, of een ruimte waar uw kinderen lekker kunnen ontspannen met vrienden of vriendinnen.

Bij het bouwen van een betonkelder is het heel belangrijk om in sommige situatie te kiezen voor extra daglicht. Bij het bouwen van een kelder is het belangrijk dat deze waterdicht is. Door de jarenlange ervaring die aannemersbedrijf Wielink heeft kunnen wij op een vakkundige manier aan deze belangrijke eisen voldoen.

kelder bouwen of storten betonkelder in barneveld met aannemersbedrijf Wielink
kelder bouwen of storten betonkelder in barneveld met aannemersbedrijf Wielink

Mestkelder / Gierkelder storten

Naast betonkelders hebben wij ook ervaring met het bouwen van mestkelders. Deze mestkelders (ook wel gierkelders genoemd) kunnen bijvoorbeeld bedoeld zijn voor varkensstallen, kalverenstallen, melkveestallen, etc. Bij mestkelders is het belangrijk dat deze voldoen aan de normen die ervoor moeten zorgen dat de mestkelder in goede staat blijven gedurende de tientallen jaar die u deze hoopt te gebruiken.